Home Nieuws Denzel Dumfries kondigt vertrek bij PSV aan

Denzel Dumfries kondigt vertrek bij PSV aan

39458
0

Een officiële mededeling kan het nauwelijks genoemd worden want een ieder weet dat Denzel Dumfries een stap voorwaarts wenst te maken.

Maar de verdediger weet wel dat dit zijn laatste seizoen voor PSV zal zijn als alles gaat zoals de verwachting is.


Een kampioenschap met PSV blijft het ultieme doel en dan is de aanvoerder toe aan de volgende stap. “We zijn met PSV een traject aangegaan twee jaar geleden, waarbij ik me tot een bepaald niveau kan ontwikkelen. Op een gegeven moment voel je van beide kanten: oké, na het seizoen is het misschien wel een mooi moment om een stap te maken”, zegt de 24-jarige rechtsback tegen de NOS.

Het winnen van de landstitel is cruciaal en de absolute doelstelling, zegt Dumfries. Zijn contract loopt nog tweeënhalf jaar door.

“Ja, ik moet wel kampioen worden dit jaar. Dat overheerst bij mij en een aantal andere jongens in het team denkt er hetzelfde over. We laten er alles voor en doen alles binnen onze macht om het doel te halen.”

Wordt het daadwerkelijk AC Milan, dat al maanden voor hem in de markt is of wordt het de Premier League? “Engeland? Dat zou zeker een competitie voor mij zijn, maar we gaan het zien.”