Home Nieuws Denzel Dumfries houdt vertrouwen in goed Europees seizoen

Denzel Dumfries houdt vertrouwen in goed Europees seizoen

47
0

Denzel Dumfries heeft na de pijnlijke uitschakeling in de Champions League nog steeds alle vertrouwen in een goed seizoen in Europa.

Alle geruchten rond vertrekkende en inkomende spelers zorgen ook niet voor extra onrust, weet Dumfries te vertellen in gesprek met ondermeer het Eindhovens Dagblad.

Het wordt weleens besproken in de kleedkamer. “Daar krijg je wel wat van mee, dat hoort erbij. Je weet dat spelers gaan en dat er spelers bij komen. Maar het is niet iets wat ons afleidt, wij zijn gefocust.”

Dumfries liet namens de selectie ook weten dat ze “heel erg gemotiveerd’ zijn voor de wedstrijd tegen FK Haugesund. “Dat we uit zijn geschakeld in de Champions League doet veel pijn, maar we willen nu graag naar de Europa League. Daar focussen we ons op en gaan we vol voor.”

Dumfries vindt het een voordeel dat er al zo snel na de stroeve start en remise tegen FC Twente weer een wedstrijd op het programma staat. “Ja, dat is wel fijn. Het is altijd prettig om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen, we wisten van te voren ook al dat er veel wedstrijden aan zaten te komen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here