Home Nieuws Denzel Dumfries bevestigt lichte blessure: ‘Ik verwacht dat ik zondag kan spelen’

Denzel Dumfries bevestigt lichte blessure: ‘Ik verwacht dat ik zondag kan spelen’

579
0

Denzel Dumfries houdt niet al teveel klachten over na zijn uitvallen dinsdagavond in Emmen.

De vermeende blessure leek even ernstig maar woensdagmiddag bleek de schade mee te vallen. “We hebben woensdag een MRI-scan gemaakt en er was geen schade te zien”, laat hij weten tegenover De Telegraaf. “Ik verwacht wel dat ik zondag kan spelen.”


Het had er dinsdagavond even alle schijn van dat een zware knieblessure Dumfries en PSV parten zouden gaan spelen. De aanvoerder geraakte uit balans en leek zich zwaar te blesseren. De beelden zagen er niet prettig uit te aanschouwen en hadden veel weg van de zware blessure die Donyell Malen vorig jaar op liep in de Rotterdamse Kuip.

“Achteraf lijkt het alsof ik het erger maakte”, zegt hij nu. “Toen ik mezelf terugzag, dacht ik ‘jeetje’. Het was de schrik.”

Er was voor de wedstrijd al sprake van angst voor een blessure, gaf hij toe. “In de warming-up voelde ik al dat het kunstgras best stroef was. Moeilijk gras, hard ook. Ik had al wat pijnstillers genomen van tevoren en voelde echt veel pijn, maar kon het niet precies plaatsen. Maar ik ben blij dat het zo afgelopen is”, aldus Denzel Dumfries, die zich komende dagen zal opmaken voor de wedstrijd in Rotterdam van zondagmiddag.


Facebook Comments Box