Home Nieuws Dennis Haar: Mark van Bommel op weg naar de Europese top

Dennis Haar: Mark van Bommel op weg naar de Europese top

53
0

Ook Jong PSV-trainer Dennis Haar verwacht dat Mark van Bommel een grote toekomst als trainer tegemoet gaat.

De trainer van het zogenaamde PSV 2 is onder de indruk van zijn collega van het eerste elftal en verwacht dat PSV slechts een opstap is naar een grootse carrière als trainer. “Mark heeft een geweldige staat van dienst. De clubs waar hij heeft gevoetbald, volgen nu ongetwijfeld zijn verrichtingen”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf.


FC Barcelona, Bayern München en AC Milan, het zijn niet bepaald de minste clubs die van Bommel wist te dienen. “En als ze daar iets meer op hem inzoomen en zien wat ik momenteel zie, zou ik niet weten waarom hij niet kan doorgroeien naar de Europese top.”

Tijdens de voorbije interlandperiode trainden de selecties van PSV 1 en de beloften samen. Van Bommel en Haar verzorgden samen de trainingen. “Ook tijdens die trainingen staat onze staf er niet alleen als opvulling. Wij krijgen een rol en zijn vrij om aanwijzingen te geven”, stelt Haar, die tevreden is over de samenwerking met Van Bommel. “De balans tussen het presteren in de hoofdmacht en het optimaal ontwikkelen van jonge spelers om uiteindelijk bij PSV-1 te komen, is heel goed.”


Facebook Comments