Home Nieuws Denkt Marcel Brands aan voormalig Everton trainer Marco da Silva als nieuwe...

Denkt Marcel Brands aan voormalig Everton trainer Marco da Silva als nieuwe trainer voor PSV?

4315
0

In de zoektocht naar een nieuwe trainer voor PSV, die wellicht nog niet eens echt begonnen is, passeren de gebruikelijke namen als die van Phillip Cocu, Peter Bosz en Ronald Koeman.

Het betreffen grote namen uit het Nederlandse voetbal. Het heeft er alle schijn van dat PSV de pijlen op één van deze trainers gaat richten maar toch kan een buitenlandse trainer uit het netwerk van Marcel Brands niet worden uitgesloten. Phillip Cocu zou wel op de lijst staan maar nog niet officieel gepolst zijn, valt in de wandelgangen te beluisteren.

De PSV watchers Maarten Wijffels van AD Sportwereld en Marco Timmer van Voetbal International spraken zich recent al uit over de toekomstige trainer van PSV. Welke kant wenst de club op te gaan? De clubwatchers sluiten niet uit dat Brands zijn buitenlandse netwerk gaat aanwenden in de zoektocht naar een nieuwe trainer voor PSV.

In dat kader klinkt de naam van Marco da Silva. AD Sportwereld journalist en PSV watcher Maarten Wijffels denkt dat de naam van da Silva wel door het hoofd gaat van Marcel Brands. ‘Je moet er niet raar van opkijken als zulk soort trainers met PSV in verband worden gebracht’, zei Wijffels, die wijst naar het grote netwerk van Brands en daarbij ook de naam van Real Madrid trainer Carlo Ancelotti laat vallen.

Carlo Ancelotti zal als trainer van Real Madrid en niet de nieuwe hoofdtrainer van PSV gaan worden maar Wijffels wijst naar het grote netwerk van Brands en dat een relatief onbekende trainer uit ‘de omgeving’ van Carlo Ancelotti niet uitgesloten kan worden.

Marcel Brands werkte bij Everton samen met Ancelotti en eerder met Marco da Silva. De Portugees is een gelauwerd en ervaren trainer-coach. Marco da Silva is sinds 1 juli 2021 de trainer van Fulham uit Londen en werd jongstleden januari trainer van de maand. Eerder werkte de 44 jarige Portugees al voor Sporting, Olympiakos, Hull City en Watford, alvorens hij naar het Everton van Marcel Brands vertrok.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here