Home Nieuws Denkt eigenwijze Sneijder écht reddende engel te zijn? ‘Ik ga mee naar...

Denkt eigenwijze Sneijder écht reddende engel te zijn? ‘Ik ga mee naar Juventus, Ihattaren heeft het licht gezien’

14312
0

Wesley Sneijder is eigenwijzer dan hij groot is. De RTL 7 en Veronica Offside analist komt geregeld in het nieuws omwille van zijn soms ferme uitspraken.

Afgelopen week kwam Sneijder in het nieuws omwille van zijn doel om Mo Ihattaren er weer bovenop te helpen. Sneijder heeft
Ihattaren zelfs onder zijn hoede genomen. Sneijder liet maandag weten dat Ihattaren inmiddels het licht heeft gezien, en weer traint. Wesley Sneijder denkt de reddende engel voor Mo Ihattaren te zijn.

Sneijder deed onlangs een oproep aan Ihattaren waarin hij aangaf hem graag te willen helpen. Op 5 november werden de twee gespot bij een amateurwedstrijd in Aalten. Daar blijft het niet bij naar nu blijkt. “We zijn vandaag begonnen met trainen. Hij heeft mijn oproep al een tijdje terug gezien. Hij schaamde zich om mij eerder te contacteren. Hij zei: ik kijk echt tegen je op, dus ik vond het heel moeilijk om je te bereiken.”

Mo Ihattaren heeft inmiddels volop teleurstellingen achter zich. De middenvelder uit Utrecht stelde PSV, Juventus, Sampdoria en Ajax inmiddels teleur, naast vele individuen als Gerald Vanenburg. Mo Ihattaren heeft geenszins hulp nodig van ex-voetballers of vrienden dan wel familieleden maar van professionele hulpverleners. Wesley Sneijder maar ook individuen als Gerald Vanenburg zouden beter moeten weten als het over de ook laat puberende Mo Ihattaren gaat. “Hij gaat er voor zegt hij. Hij staat er heel positief in. Het is een zware periode geweest, hij weet dat hij fout is geweest.”

Begin volgend jaar keert Ihattaren volgens plan terug naar zijn werkgever Juventus. Althans, dat is contractueel de bedoeling maar of het zover gaat komen valt nog te bezien. Sneijder gaat met hem mee. “Ik heb gezegd: ik doe het voor jou. Je moet het wel echt willen. Ik ben blij dat hij het licht heeft gezien. Nu moet hij het volhouden. Ik zie echt in zijn ogen dat hij wil. Je ziet hem luisteren en denken tegelijk.”

Ondertussen heeft Mo Ihattaren ook onderdak gevonden bij de familie van Abdelhak Nouri in Amsterdam. Ook daar is Ihattaren meer dan welkom en ook daar vindt de middenvelder de steun die hij naar eigen zeggen nodig heeft. In gesprek met de Telegraaf zegt Ihattaren precies dezelfde dingen als een half jaar geleden toen hij bij Ajax begon aan zijn kortstondige Amsterdamse avontuur. Mo Ihattaren heeft geen individuen nodig maar professionele hulp. Dat lijkt vooralsnog de enige manier om zijn vastgelopen carrière weer enigszins vlot te trekken.


Vorig artikelTien Premier League-clubs in de Arena op de tribune voor Cody Gakpo, ook Chelsea sluit zich aan
Volgend artikelVan Nistelrooij en selectie bedanken 1000 fans voor Herdgang ontvangst, Ajax – PSV best bekeken Eredivisie-duel ooit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in