Home Nieuws Denen onder de indruk: ‘Gelukkig spelen we niet elke week tegen PSV,...

Denen onder de indruk: ‘Gelukkig spelen we niet elke week tegen PSV, ze zijn zo goed’

1998
0

PSV – FC Mydtjylland was nog geen minuut aan de gang en PSV werd al gevaarlijk.

De coach van de Deense club spoorde zijn mannen meteen aan want er werd a snel duidelijk dat het een lastige avond voor zijn ploeg ging worden. Fanatiek als hij is, klapte de coach soms tinetallen seconden achter elkaar om zijn ploeg wakker en scherp te houden alsmede om ze aan te moedigen.

Het fanatieke klappen leek even te helpen maar na een minuut of 20 werd het verzet doorbroken en kwam PSV als een sneltrein in de wedstrijd door doelpunten te scoren. Na afloop kon Bo Henriksen niet anders dan uitspreken een hele lastige avond gehad te hebben tegen het wervelende PSV in het enerverende Philips Stadion.

‘Gelukkig spelen we niet elke week tegen PSV, ze zijn zo goed.’ De trainer zei het na afloop van het duel dat zijn FC Midtjylland kansloos verloor. “Hoewel het misschien helemaal gek klinkt, hebben we in de eerste helft alles gedaan wat we konden”, zei Henriksen tegen het Deense BT. “Gelukkig spelen we niet elke week tegen PSV. Ze zijn erg ervaren en waren op veel punten beter dan wij. Desondanks ben ik trots op de jongens, die keihard hebben gewerkt en alles hebben gedaan wat ze konden onder deze moeilijke omstandigheden”, aldus de geplaagde coach, die door Corona besmettingen een aantal spelers moest missen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here