Home Nieuws Degryse en Valckx halen herinneringen op aan Petrovic

Degryse en Valckx halen herinneringen op aan Petrovic

133
0

Zeljko Petrovic keert zaterdagavond als trainer van ADO Den Haag terug bij PSV. Oud collega’s halen in het AD herinneringen op.

Petrovic speelde slechts anderhalf jaar voor PSV, maar maakte een onuitwisbare indruk op bv Marc Degryse. “Petrovic beheerst de kunst om het publiek een beetje te bespelen”, zegt Degryse het Algemeen Dagblad. “Links en rechts een sympathiek woordje doen, hier en daar wat theater, zijn teksten een beetje overdrijven. Maar in de kern is hij ook echt een warme en emotionele man.”

Stan Valckx heeft ook prima herinneringen aan de Montenegrijn. “Op het veld speelde hij met passie en als hij buiten de lijnen bijvoorbeeld onterecht op zijn kop kreeg, dan zei hij dat meteen. Met alle emoties die daarbij horen. Hij praatte sowieso nogal veel.”

“Hij was druk, maar gezellig. Niet iedereen kon goed met hem opschieten. Petrovic zei wat hij dacht en ik vond dat geen enkel probleem. Ik kon het goed met hem vinden, ook al was hij een concurrent van mij. Hij had een positief effect op de groep. Petrovic hield de boel wakker. Al was het moeilijk om met hem in de buurt tot rust te komen”, besluit de Belg.


Vorig artikelPSV verwacht boete na actie onnozele fan
Volgend artikelWillems voor onderzoek naar ziekenhuis; De Wijs vervanger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in