Home Nieuws Defensieve versterking op komst: PSV wil Egan-Riley naar Eindhoven halen

Defensieve versterking op komst: PSV wil Egan-Riley naar Eindhoven halen

12583
0

Er is mogelijk defensieve versterking op komst. Het geheel zou zomaar in een zogenaamde ruildeal kunnen ontstaan tussen PSV en Burnley.

PSV is namelijk in de markt voor CJ Egan-Riley van Burnley. Dat nieuws werd afgelopen week al bekend maar PSV is wel concreet geworden inmiddels. PSV hoopt de linksback te huren met een optie tot koop, weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Egan-Riley komt uit de jeugdopleiding van Manchester City en werd door manager Vincent Kompany naar Burnley gehaald, maar daar speelt hij weinig. Het perspectief op speelminuten lijkt ook vertroebeld te zijn de komende maanden en dus wil PSV toe slaan. PSV hoopt de verdediger op te kunnen halen in Engeland en is daarover in gesprek met de club uit het Championship. De regionale krant weet te melden dat de transfer nog niet rond is.

De kans bestaat dat Jenson Seelt in de deal wordt betrokken. Burnley legde inmiddels een stevig bod neer bij PSV, maar dat is vooralsnog afgewezen. Het zou gaan om een totaalbedrag van 2,2 miljoen euro, waarvan 1,2 miljoen in bonussen.


Vorig artikelPSV concreet voor Armeense aanvaller Eduard Spertsyan | Forse transfersom
Volgend artikelMarcel Brands: ‘Chelsea deed ons een niet te weigeren voorstel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in