Home Nieuws Deel PSV fans lijkt weer welkom in laatste thuiswedstrijden tegen Groningen, Heerenveen...

Deel PSV fans lijkt weer welkom in laatste thuiswedstrijden tegen Groningen, Heerenveen en Zwolle

790
0

De PSV fans zouden weer kunnen uitkijken naar het bezoeken van het Philips Stadion.

De maanden mei en april zouden gebruikt gaan worden om weer fans toe te laten tot de stadions. Dat onthulde Chris Woerts maandagavond bij Veronica Inside.


Het is enigszins verassend te noemen omdat men er vanuit ging dat de stadions het gehele seizoen gesloten zouden blijven. “Vanaf de speelronde van 25 april zal er bij alle wedstrijden in de Eredivisie weer publiek aanwezig zijn”, aldus Woerts. “Ik denk dat er tussen de 5.000 en 10.000 supporters per wedstrijden aanwezig mogen zijn, afhankelijk natuurlijk van de capaciteit van het stadion. Maar het is de bedoeling dat er bij de laatste vier of vijf speelrondes gewoon publiek bij komt.”

Volgens Woerts is het belangrijk dat er weer supporters in het stadion mogen komen en dat heeft natuurlijk alles van doen met de commerciële insteek. Er moet immers weer vooruit gekeken gaan worden naar volgend seizoen en vele verlengingen staan op het spel.

“Ze zijn er bijna een jaar niet geweest en de seizoenskaartacties moeten er komen om weer te verlengen. Ze moeten de liefde weer een beetje voelen van de club en het stadion, dus vanaf eind april weer naar het stadion”, zo gaf hij aan. “Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft hier al toestemming voor gegeven. Het moet alleen nog formeel gedaan worden.”

In het geval van PSV zou het over nog drie thuiswedstrijden gaan. Indien de berichtgevingen kloppen zouden de thuiswedstrijden tegen FC Groningen, sc Heerenveen en PEC Zwolle weer met een deel van de PSV supporters gespeeld gaan worden.