Home Nieuws Debuut in het Philips Stadion lonkt | Bella-Kotchap lijkt tegen NEC op...

Debuut in het Philips Stadion lonkt | Bella-Kotchap lijkt tegen NEC op weg naar basisplaats

4117
0

De Eredivisie begint aanstaand weekend en dat betekent voor PSV competitiewedstrijd nummer vier in speelronde nummer vijf.

Het weerzien met Hirving Lozano lonkt maar ook Amel Bella-Kotchap zal zaterdag gaan kennismaken met het Philips Stadion. De beide meest recente aanwinsten werden letterlijk op de slotdag van het internationale transferwindow binnengehaald en het maakte de gemiddelde PSV-fan nog enthousiaster dan men al was.

Gaat Peter Bosz Hirving Lozano en Amel Bella-Kotchap meteen voor de leeuwen gooien in de vorm van een basisplaats? Het Eindhovens Dagblad verwacht dat beide spelers aan bod zullen komen in de thuiswedstrijd tegen NEC. De regionale krant heeft de ideale opstelling voor PSV al samengesteld en verwacht dat de Duitse international een basisplaats krijgt toebedeeld.

Dat zou overigens weer van doen kunnen hebben met de aanstaande wedstrijd in de Champions League, waar de kwaliteiten van Bella-Kotchap weleens goed tot recht kunnen komen tegen de snelle aanvallers van Arsenal. De verdediging tegen NEC zal zaterdag vermoedelijk bestaan uit Dest, Bella-Kotchap, Boscagli en Van Aanholt, denkt de regionale krant over de beginopstelling.

Toch kan een basisplaats van Jordan Teze niet worden uitgesloten want Teze stelde niet bepaald teleur afgelopen weken. “Jordan Teze is namelijk prima begonnen aan het seizoen en heeft zich knap staande gehouden. PSV heeft ook nog Shurandy Sambo voor de vleugels en met Mauro Júnior en Fredrik Oppegard keren over een aantal weken nog twee mogelijkheden terug van blessures. Voor het centrum geldt dat laatste voor Armando Obispo en is André Ramalho in zijn laatste contractjaar ook gewoon een optie”, schrijft journalist Rik Elfrink.

Op het middenveld verwacht de regionale krant Jerdy Schouten, Joey Veerman en Ismael Saibari. “Ook op bovenstaande bezetting is genoeg aan te merken, omdat PSV alleen al voor de ‘tien’ drie andere opties heeft: Malik Tillman, Guus Til en Isaac Babadi”, vervolgt Elfrink. “De bezetting lijkt licht uit balans, omdat PSV voor de offensieve posities meer mogelijkheden heeft dan op de zes.”

Gaat Bosz Hirving Lozano zaterdag meteen voor de leeuwen gooien in de thuiswedstrijd tegen NEC? “Zonder twijfel de meest lastige keuze voor Bosz is die tussen Hirving Lozano en Johan Bakayoko, die zich in het begin van dit seizoen prima heeft gemanifesteerd. De Belg heeft nu het ritme en er is dus veel voor te zeggen om hem te laten starten. Aan de andere kant heeft PSV zowel Lozano als Noa Lang niet gekocht voor de bank en zullen zij veel kunnen afwisselen met Bakayoko”, besluit Elfrink zijn visie op de thuiswedstrijd tegen NEC..


Vorig artikelUnited fans reageren na PSV-vertrek El Ghazi vol ongeloof: ‘Ontslag voor Ten Hag’
Volgend artikelBelgische media volgen ontwikkeling Bakayoko op de voet en wijzen naar Belgische clubs: ‘Opeens was daar PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in