Home Nieuws Debuterende Joey Veerman kijkt ogen uit op de Herdgang: ‘Je eigen boodschappen...

Debuterende Joey Veerman kijkt ogen uit op de Herdgang: ‘Je eigen boodschappen meenemen’

7941
0

Joey Veerman heeft in Groningen zijn debuut voor PSV gemaakt.

Zo nu en dan viel de klasse meteen al waar te nemen want de middenvelder staat te boek als een speler die met het grootste gemak voetbalt. Na afloop was Veerman blij met zijn debuut en vergeleek hij PSV met zijn vorige club. Veerman stond na afloop in Groningen dan ook blij en trots voor de camera.

“Dit was top, zeker weten”, aldus Veerman. “Het trainingsniveau en dat soort dingen gaat natuurlijk omhoog. Maar het is top hier, zeker weten.”

Gevraagd werd wat de verschillen zijn tussen PSV en Heerenveen. “Het complex bijvoorbeeld is heel anders. Je gaat naar huis toe en dan kan je onderweg je eigen boodschappen meenemen. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Het is allemaal top hier’, zegt Veerman over zijn eerste weken in Eindhoven.

“Het niveau ligt veel hoger, ook met trainen. En dan een paar straaljagers voorop. Dat is voor mijn spel heel lekker”, zegt Joey Veerman. “Ik kreeg zelf wel het gevoel dat ik toe was aan een stap hoger en gelukkig heeft PSV mij die kans gegeven.”

Een basisplaats ligt de komende weken dan ook in het verschiet voor de Volendammer. Dat Veerman in Groningen niet direct in de basis mocht beginnen begreep de nieuwkomer wel. “Ik heb pas vier keer met de groep getraind”, zei hij daarover. “Uiteindelijk is het een prachtige middag. Een overwinning en mijn debuut. Dit is waar ik lang op heb gewacht, dus hier ben ik wel blij mee.”


Vorig artikelMarco van Ginkel koestert de winst na aparte weken: ‘Met een klein groepje getraind’
Volgend artikelNieuwe verdediger geen must voor PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in