Home Nieuws Debutant Johan Bakayoko in shock na invalbeurt: ‘Er waren te veel emoties’

Debutant Johan Bakayoko in shock na invalbeurt: ‘Er waren te veel emoties’

2298
0

Johan Bakayoko heeft zijn debuut voor het eerste elftal gemaakt. De aanvaller beleefde een avond om nooit te vergeten.

Na afloop regeerden de emoties bij Bakayoko. De jong Belg zette afgelopen jaren alles op alles om de top te behalen en dus waren er emoties na afloop. Bakayoko was vol ongeloof na zijn debuut voor PSV. De sterke aanvaller kon niet geloven dat hij dinsdagavond mocht debuteren onder Roger Schmidt. De Belgische aanvaller kwam tien minuten voor tijd in het veld in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda.

Tegenover PSV TV laat Bakayoko los hoe hij de avond wist te beleven. “Toen de trainer zei dat ik moest klaarmaken, besefte ik het nog niet helemaal. Toen hij riep, dacht ik eerst nog dat ik terug moest naar de bank. Maar hij liet me invallen en toen was ik in shock. Er waren te veel emoties.”

De PSV aanhang in het stadion had afgelopen weken al snel door dat er weer een nieuwe parel op doorbreken staat want de supporters leefden massaal mee met de jonge Belg. Zijn naam werd dan ook gescandeerd. “Dat heb ik niet gehoord, het was donker in mijn hoofd toen ik inviel. Toen ik de bal kreeg riepen ze ook mijn naam en daar kreeg ik adrenaline door. De trainer zei me dat ik ervan moest gaan genieten en dat heb ik gedaan.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here