Home Nieuws De zoektocht naar een spits, richt PSV de pijlen op Weghorst, Luuk...

De zoektocht naar een spits, richt PSV de pijlen op Weghorst, Luuk de Jong of Zirkzee?

1286
0

Het einde van het seizoen nadert en dus passeren er weer allerlei namen de revue. Hoe ziet de voorhoede er voor volgend seizoen uit?

Het Eindhovens Dagblad voorziet een totale metamorfose voor het volgende seizoen als we de voorhoede aanschouwen. Wie wordt de nieuwe spits van PSV? De regionale krant laat woensdag verschillende namen de revue passeren en meldt dat onder meer Wout Weghorst in beeld is bij het technisch kader van de club.

PSV neemt komende zomer afscheid van Eran Zahavi en waarschijnlijk ook van Carlos Vinícius. PSV is zeker gesteld op de aanwezigheid van de Braziliaan maar de spits zelf denkt dat hij elders als eerste spits kan gaan fungeren. Er is ook sluimerende interesse vanuit zijn geboorteland Brazilie. Ook een transfer van de blessuregevoelige Maximiliano Romero ligt voor de hand, aangezien de Argentijn nog maar een contract voor één jaar heeft. Slechts Fodé Fofana geldt als enig alternatief voor de spitspositie en dat is natuurlijk veel te mager te noemen.

Het Eindhovens Dagblad noemt opnieuw de naam van Luuk de Jong maar weet ook dat de Jong nog geen besluit heeft genomen over zijn toekomst. De Jong lijkt aan een terugkeer naar Eindhoven te denken na afloop van het volgende seizoen. Wout Weghorst is zeker wel een optie voor volgend seizoen, denkt ook het Eindhovens Dagblad. Weghorst werd afgelopen zondagavond ook genoemd bij Studio Voetbal als mogelijke versterking voor volgend seizoen. De naam van de spits blijkt wel op enkele lijstjes in het Philips Stadion te staan.

Verder noemt het ED ook de naam van Joshua Zirkzee. Het trackrecord van de jonge Zirkzee is nog niet erg indrukwekkend maar ene groot talent is hij zeker te noemen. Wel een talent met een prijskaartje. Bayern München verlangt naar verluidt tien miljoen euro voor de aanvaller.


Facebook Comments Box