Home Nieuws De zienswijze van Valentijn Driessen: ‘Van Nistelrooij trok ‘Portugese’ muur op met...

De zienswijze van Valentijn Driessen: ‘Van Nistelrooij trok ‘Portugese’ muur op met PSV’

5180
0

PSV zal met Rangers FC gaan uitmaken welke club de startgelden van de Champions League groepsfase mag gaan innen. Er wachten miljoenen euro’s na kwalificatie.

De eerste horde is genomen en dat zorgt voor een nieuw Europa League avontuur voor AS Monaco. PSV kan daags na de winst op de Monegasken op veel waardering rekenen want de ploeg toonde karakter. Ook bij de Telegraaf smaakt de overwinning van PSV naar meer. Chef Voetbal Valentijn Driessen zag PSV winnen, maar zegt ook dat het tegen de Schotse club beter moet.

“Dat het uiteindelijk Luuk de Jong was na de doelpunten van Joey Veerman en Erick Gutierrez gold niet als verrassing”, schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. “Daarvoor had PSV de ervaren aanvalsleider teruggehaald naar de club. Waar de veel bewierookte PSV’ers Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo niet thuisgaven, daar maakte good-old Luuk de Jong dus het verschil toen de situatie bij PSV daarom vroeg.”

“Ruud van Nistelrooy trok een ’Portugese’ muur op met zijn elftal en raakte niet in paniek van het enorme Franse overwicht en het overweldigende percentage balbezit voor AS Monaco”, gaat de chef voetbal verder over de winst op Monaco. “PSV wilde niet overleven door de tegenstander bij de keel te grijpen, doldriest naar voren te stormen of het initiatief te pakken.”

“De club behoudt het uitzicht op de groepsfase van de Champions League en het daarbij behorende bedrag van meer dan veertig miljoen euro. Alleen zullen tegen Rangers meer topspelers van PSV moeten thuis geven wil de club niet voor de derde keer in vier jaar sneuvelen in aanloop naar de Champions League”, aldus Valentijn Driessen.


Vorig artikelRonald Waterreus haalt uit naar concurrent Ajax: ‘Je ziet al de nodige barstjes ontstaan’
Volgend artikelVele scouts op de tribune bij PSV – AS Monaco: ‘Cody Gakpo is deze miljoenen niet waard’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in