Home Nieuws De wisselende prestaties van Joshua Brenet

De wisselende prestaties van Joshua Brenet

13
0

Joshua Brenet kent een uitermate opmerkelijk seizoen. De rechtsbenig back houdt zich in topwedstrijden keurig staande en verliest vaak concentratie in de kleinere wedstrijden.

Door zijn wisselende prestaties is het lastig de ware kwaliteiten van Brenet in te schatten. Mentaal lijkt het wel goed te zitten bij de jonge back. Brenet wisselt geweldige wedstrijden af met zeer matige optredens. Wat vooral opvalt is dat Brenet er na een slechte wedstrijd meteen weer staat en de kritieken laat voor wat het is. PSV wint dit seizoen het gros van de topwedstrijden en Brenet haalt in deze wedstrijden keer op keer een hoog en constant niveau. De rechtsback staat als rechtsbenige uitstekend zijn mannetje op linksachter en past zich moeiteloos aan het niveau van een topwedstrijd aan.

Brenet begon moeizaam aan het duel tegen Wolfsburg, maar de linksback herstelde zich weer uitermate goed. “Europese overwintering is zeker reëel”, zegt Brenet in gesprek met Omroep Brabant. “Ik had vanaf het begin al goede hoop. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De ene wint van de ander en daarna wint de ander weer van de ander. CSKA-thuis moeten we zeker pakken. Bij grote wedstrijden kunnen we meer dan honderd procent geven, terwijl we bij mindere wedstrijden iets lijken na te laten. We proberen altijd ons best te doen, waar het precies aan ligt weet ik niet. Het leek op de wedstrijd tegen Manchester United. We hebben laten zien dat we echt de betere ploeg waren. De kansen die we kregen, zaten er ook nog eens allemaal in.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here