Home Nieuws De week van Wembley: Geen punten, wel veel lof en complimenten

De week van Wembley: Geen punten, wel veel lof en complimenten

31
0

Maar liefst 5000 PSV supporters maakten afgelopen week de oversteek naar Londen om PSV te steunen op het iconische Wembley Stadium.

Helaas heeft het geen punten voor de club opgeleverd maar de PSV fans hebben een onvergetelijke indruk achter gelaten bij de Spurs fans, het Engelse voetbalpubliek en de Engelse media. Allen waren onder de indruk van het grote maar bovenal luidruchtige PSV legioen.


Het regende na afloop complimenten op sociale media, die veelal omsloegen in bewondering en waardering. De fans hebben PSV weer wat nadrukkelijker op de kaart van het internationale voetbal gezet. Een grote fanatieke aanhang geeft een club immers een eigen gezicht.

https://twitter.com/toongerbrands/status/1059931687927406593?s=21

Ruim voor de wedstrijd waren de voortekenen van de overweldigde support al waar te nemen toen de supporters zich al vroeg op de avond in het uitvak begaven en al vrij luidruchtig van zich lieten horen. De steun tijdens de wedstrijd was ronduit indrukwekkend en aan PSV zijde benadrukten trainer, staf en spelers na afloop dat ze genoten hadden van de support van de 5000 meegereisde supporters.

Geniet nog een keer van de beelden:

https://twitter.com/psv/status/1061580898775326720?s=21


Facebook Comments