Home Nieuws De wedstrijd tegen Qatar lijkt de eerste wedstrijd voor Simons in het...

De wedstrijd tegen Qatar lijkt de eerste wedstrijd voor Simons in het Oranje shirt te worden

960
0

Louis van Gaal was uiterst ontspannen op de persconferentie daags voor de laatste groepswedstrijd van Oranje op het WK in Qatar.

Zelfs Valentijn Driessen kreeg als grootste criticaster van Louis van Gaal, de onverwachte complimenten van de bondscoach over zijn vraagstelling. Van Gaal zal zich ook realiseren dat opnieuw ruzie maken met de pers geen beste beurt zal maken gezien de magere resultaten op het eindtoernooi.

Het niveau zal drastisch omhoog moeten wil Oranje met zilverwerk huiswaarts keren. In dat kader breken interessante dagen aan want half Nederland roept om vers bloed in de persoon van Xavi Simons. Ook klinkt de naam van Luuk de Jong veelvuldig want het gestuntel van Vincent Janssen en Wout Weghorst doet pijn aan de ogen.

Een Oranje met Teun Koopmeinders, Marten de Roon, Davy Klaassen en Wout Weghorst heeft meer weg van een B Oranje elftal dan van een A elftal. Het is gewoon te mager en kwalitatief niet goed genoeg. Of Memphis nog zal gaan onderscheiden valt nog te bezien maar de roep om Xavi Simons wordt luider en luider.

Ondertussen lijkt Louis van Gaal ook om te zijn want wie goed luistert, hoort de bondscoach tussen de regels door vertellen dat Simons grote stappen maakt. Een invalbeurt tegen Qatar lijkt dan ook goed mogelijk te zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here