Home Nieuws De vermommingen van Memphis Depay

De vermommingen van Memphis Depay

31
0

Toon Gerbrands maakte afgelopen seizoen van dichtbij mee hoe een 20 jarige jongen wordt geleefd. Gebrands spreekt zijn waardering uit voor de manier waarop Depay met alle aandacht omging. Je zult maar 20 jaar oud zijn en vermomd naar de supermarkt moeten…

Toon Gerbrands leerde Memphis beter kennen toen de twee in hetzelfde appartementencomplex kwamen te wonen.  “Ik was zeer tevreden met 85 vierkante meter, maar Memphis zat met 320 vierkante meter boven in het penthouse. Ik kwam hem steeds vaker tegen, liep hij met een capuchon over zijn hoofd getrokken en een zonnebril op”, herinnert Gebrands zich in gesprek met Voetbal International“Waarom zie jij er nou zo uit?, vroeg ik hem.

“Hij legde uit dat als hij zijn boodschappen doet, hij handtekeningen moet uitdelen. Vier keer is het geen probleem, de vijfde keer komt het even niet uit. En dan krijg jij een brief dat ik arrogant ben. Dit alles is een paradox voor die jongens. Ze krijgen veel, maar moeten ook veel inleveren”, vervolgt Gerbrands.
“Memphis laat kritiek van zich afglijden, alleen: ik vind het niet terecht. Na zijn laatste training stonden er honderden kinderen te wachten. Memphis zei tegen teammanager Mart van den Heuvel: Zeg maar dat ik er zo aankom. Hij heeft toen iedereen van een foto en/of handtekening voorzien.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here