Home Nieuws De veranderende status van clubtopscorer Cody Gakpo

De veranderende status van clubtopscorer Cody Gakpo

3342
0

Het regende transfers afgelopen zomer bij PSV maar de speler die momenteel de meeste indruk maakt is eigenlijk Cody Gakpo.

De ster van Gakpo is reizende want de jonge aanvaller maakt wekelijks indruk. Het heeft er alle schijn van dat Gakpo PSV een nieuwe miljoenensom gaat opleveren de komende jaren.


De jongeling uit de eigen academy weet zich op alle vlakken te ontwikkelen en komt zo langzamerhand ook op de radar van tal van clubs uit de grote competities.

Afgelopen zomer was het al bijna zover. Maar Gakpo was vastberaden en wil bij PSV een nog completere speler worden. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er afgelopen transferperiode belangstelling was voor Cody Gakpo.

Onder meer vanuit Frankrijk werd er interesse getoond in de jonge aanvaller uit Eindhoven. Het bleef echter rustig rondom Gakpo, aangezien een transfer voor hem nooit een optie was. Gakpo heeft zijn pad immers uitgestippeld.

Met maar liefst zes doelpunten in de competitie en Europa League is de jeugdinternational uitstekend begonnen aan het seizoen en is hij momenteel ook clubtopscorer. De kans is groot dat Frank de Boer hem zal opnemen in een van de volgende selecties van Oranje.


Facebook Comments