Home Nieuws De uitslag van PSV – AZ blijkt ook voor rust te zorgen...

De uitslag van PSV – AZ blijkt ook voor rust te zorgen in Amsterdam: ‘Chaos, maar in het Eindhoven is rustig’

1874
0

PSV verspeelde zaterdagavond in eigen huis eigenhandig de koppositie tegen AZ. De uitslag kon niet alleen in Alkmaar op veel goedkeuring rekenen maar ook in Rotterdam én Amsterdam.

PSV zakte in negentig minuten van de koppositie naar plaats nummer drie op de ranglijst. De Eredivisie jaargang 2022-2023 is tot op heden onnavolgbaar gebleken. Hoe dan ook, in Amsterdam is men iets rustiger geworden door de onverwachte nederlaag van PSV in de thuiswedstrijd tegen de Alkmaarders. Althans, dat stelt de Ajax watcher van de Telegraaf vast. Dat mag ook gerust onnavolgbaar worden genoemd want Mike Verweij, de Ajax-watcher namens de Telegraaf, weet namelijk ook te melden dat het chaos is in Amsterdam. Chaos en toch rust? Hoe zit dat nu precies?

Hoe dan ook, klaarblijkelijk speelt de uitslag van PSV – AZ dus een voorname rol in Amsterdam, meldt journalist Mike Verweij in de podcast van de Telegraaf. Verweij tracht het uit te leggen want hij denkt niet dat Schreuder ontslagen gaat worden. “De positie van Schreuder is houdbaar volgens Ajax. Dat heeft, denk ik, ook heel erg met de uitslag van PSV – AZ te maken. Dat zorgt voor rust.”

Verweij gaat verder: “Als je puur naar het voetbal kijkt, is er heel veel aan de hand in Amsterdam. Een aantal factoren zijn heel erg in het voordeel van Schreuder. Dat is dus de uitslag van PSV. Daardoor gaat Ajax, hoewel ze de grootste crisis in vijf jaar beleven, toch boven PSV de winterstop in. Dat is eigenlijk krankzinnig. In Eindhoven is het heel rustig, in Amsterdam is het chaos”, aldus Verweij over de situatie bij PSV en Ajax.


Vorig artikelXavi Simons maakte inmiddels kennis met ‘Zijne Koninklijke Hoogheid’: ‘Ontboden en mogen ze even praten met mij’
Volgend artikelSevilla haalt eerste winterse ‘versterking’ voor 2023 waarschijnlijk op in Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in