Home Nieuws De twijfels rond contractsituaties Babadi en Sambo | Stewart over verlenging: ‘Dat...

De twijfels rond contractsituaties Babadi en Sambo | Stewart over verlenging: ‘Dat weet ik nog niet’

2550
0

PSV is voortvarend aan het seizoen begonnen en reist als lijstaanvoerder af naar Almere om ook daar de drie punten in de wacht te slepen.

De ploeg van hoofdtrainer Peter Bosz won tot dusver alle competitiewedstrijden en dus mogen we verwachten dat er gewonnen gaat worden bij de promovendus uit Almere. Er zijn weinig zorgen in aanloop naar de wedstrijd in Flevoland en ook vanaf het blessurefront lijken er steeds minder zorgen te zijn. De verschillende geblesseerde spelers zijn goed op de terugweg.

Wat echter wel degelijk zorgen baart zijn een tweetal contractsituaties. De contractverlenging van Isaac Babadi duurt maar voort en suddert maar voort. Dat geldt ook voor de contractverlenging Shurandy Sambo. Beiden beschikken over een aflopend contract en voor beide spelers geldt dat er nog altijd stevige onderhandelingen worden gevoerd. Het duurt en het duurt maar voort. Hoe zit het precies?

PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International dook in beide trasferdossiers en er blijken toch de nodige twijfels te zijn rond beide spelers. “Het zijn wel twee verschillende uitgangspunten”, vertelt Timmer in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International.

“Babadi wil wel bijtekenen en dat ligt ook in de lijn der verwachting, maar dat het nog steeds niet is gebeurd is ook een teken aan de wand. Mijn advies is: teken bij en geniet van alles wat je nu meemaakt. Groei door bij PSV, want in Peter Bosz heb je een trainer die je opstelt als je je verder ontwikkelt”, aldus Timmer, die meer informatie heeft.

“Shurandy Sambo is wel een ander verhaal”, gaat de journalist namens Voetbal International verder. “Die heeft een fantastisch jaar gehad bij Sparta en is teruggekomen met het idee dat hij ging spelen. Teze speelde hem er eigenlijk uit en nu is ook Sergiño Dest er nog bijgekomen. Daarom was ik ook verrast dat de deal met FC Twente niet doorging”, wijst Timmer naar de afgeketste deal.

“Stewart vertelde dat PSV er met FC Twente uit was, maar Sambo wilde uiteindelijk zelf niet”, vervolgt de PSV-watcher. “Dan denk ik: dat moet een geldkwestie zijn geweest. FC Twente speelt eigenlijk altijd wel in de subtop en het is weer een stap hoger dan Sparta. Meer druk, meer mensen in het stadion. Maar het is niet doorgegaan”, aldus Timmer, die naar later bleek een twijfelend antwoord van Earnie Stewart kreeg over de toekomst van Sambo bij PSV.

“Toen hebben we het aan Stewart gevraagd en hij gaf dus ook aan dat PSV eruit was met FC Twente en dat Sambo zelf de stekker er heeft uitgetrokken. Toen ik vroeg of hij het contract van Sambo nog wil verlengen, antwoordde hij heel eerlijk: ‘dat weet ik nog niet’. Daar moet hij nog over nadenken”, aldus Timmer over het standpunt van PSV inzake Shurandy Sambo en zijn toekomst bij PSV.


Vorig artikelPSV wil na transfer Noa Lang opnieuw zaken doen met Club Brugge | Brugse aanvaller in beeld
Volgend artikelAndré Ramalho krijgt snel weer een herkansing in Almere, Bella-Kotchap niet tegen Almere City

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in