Home Nieuws De Topper Feyenoord – PSV live kijken

De Topper Feyenoord – PSV live kijken

74
0

Zondag 25 februari 2018 staat in het teken van het duel tussen Feyenoord en PSV. Voor Feyenoord een moetje om te winnen, willen ze nog wat maken van de tweede seizoenshelft. En eigenlijk geldt dat ook voor PSV. Zij moeten winnen om de voorsprong op Ajax te behouden. Lees verder hoe je kans maakt op gratis kaartjes voor deze topper.

Dit kun je van De Topper Feyenoord – PSV verwachten:


De topper tussen Feyenoord en PSV staat gepland op zondag 25 februari om 14.30 uur. PSV is de koploper en heeft nog maar twee wedstrijden verloren. Ze worden op de voet gevolgd door Ajax met 5 punten verschil. Dit is mede dankzij de vorige wedstrijd die zij gelijk gespeeld hebben. Zij zullen er nu alles aan moeten doen om deze voorsprong te houden. Feyenoord gaat het PSV daarentegen niet makkelijk maken. Zij zijn tenslotte de kampioenen van het vorige seizoen en hebben hun eer hoog te houden.

PSV speelt zonder topscorer

Tijdens het duel tegen sc Heerenveen heeft spits Lozano een rode kaart van de scheidsrechter gekregen. De kans is aanzienlijk groot dat hij de topper aan zich voorbij moet laten gaan. Dat dit een gemis is voor PSV is zeker. Lozano is namelijk met zijn 13 doelpunten topscorer van de Eredivisie. PSV moet daarom zonder de spits zien te winnen van Feyenoord. Wie dit spannende duel gaat winnen is zondag live te zien!

Maak kans op gratis voetbalkaarten

Voor deze topper heeft KPN in samenwerking met Seaters een aantal kaarten beschikbaar gesteld. Wil jij gratis naar de wedstrijd Feyenoord –PSV? De kaarten worden verloot via het online platform Seaters (alleen voor KPN klanten).

Hoe kijk je De Topper Feyenoord – PSV live bij KPN?

Heb je FOX Sports Eredivisie?
Dan kijk je alle wedstrijden live op kanaal 221 of in HD op kanaal 227 van Fox Sports

Heb je Interactieve TV (bijvoorbeeld van KPN), maar nog geen FOX Sports Eredivisie? Activeer deze dan via MijnKPN of je eigen provider. Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks aan- en uit te zetten. Je zit dus nergens aan vast.

Losse wedstrijden kijken
Liever geen abonnement? Met Interactieve TV kan je vaak alle wedstrijden los bestellen. Een lossen wedstrijd bestel je van vanaf €6,-.

 

 


Facebook Comments