Home Nieuws De toekomst van Heerenveen middenvelder Joey Veerman: ‘Dan blijft PSV over’

De toekomst van Heerenveen middenvelder Joey Veerman: ‘Dan blijft PSV over’

10142
0

Hoe ziet de toekomst van Heerenveen middenvelder Joey Veerman eruit na dit seizoen?

De begaafde middenvelder wordt steevast gekoppeld aan een toekomst bij PSV maar is dat wel realistisch te noemen en wat vraagt Heerenveen voor haar middenvelder?


Volgens Sander de Vries, clubwatcher van de Leeuwarder Courant, vindt dat de middenvelder klaar is voor een stap naar een Nederlandse topclub.

“Dat gaat niet gebeuren. Al is het maar omdat Heerenveen een operationeel te kort heeft. Veerman is de laatste vette vis die deze selectie herbergt. Die gaat verkocht worden. Ik denk ook wel dat hij toe is aan een stap hogerop”, begint De Vries in gesprek bij KOKO Radio. “Maar als ik hem dan zie stuntelen tegen Ajax vorige week.”

“Dan snijdt hij niet alleen Heerenveen in de vingers, maar ook zichzelf. Dit zijn wel de wedstrijden waar ze naar kijken. Een paar steekballen geven tegen RKC en PEC Zwolle is hartstikke leuk, maar dat zijn niet de wedstrijden waarvoor een topclub Joey Veerman op gaat pikken”, vervolgt De Vries. “Ik vond Veerman de slechtste op het veld. Hij werd gewisseld en dat was ook terecht.”

De Volendammer wil graag hogerop maar of PSV de beste vervolgstap gaat worden valt nog te bezien. Het is druk op het Eindhovense middenveld, waarbij ‘brekers’ als Sangare en Rosario de eerste gedienden op het wedstrijdformulier zijn.

“Hij wil zelf naar de Nederlandse top. Feyenoord kan hem niet betalen en Ajax neemt hem denk ik niet op basis van deze wedstrijd. Dan blijft PSV over”, aldus de clubwatcher.