Home Nieuws De terugkeer van Noa Lang: ‘Hij zal hopen op een zo hoog...

De terugkeer van Noa Lang: ‘Hij zal hopen op een zo hoog mogelijke transferwaarde voor Bakayoko’

6062
0

Het moment dat Noa Lang zal gaan terugkeren in de selectie van Peter Bosz nadert met rasse schreden.

Wanneer de terugkeer van Lang precies vorm gaat krijgen in de zin dat de aanvaller ook weer in de selectie wordt opgenomen, is nog onduidelijk. Verschillende media melden dat Noa Lang na de interlandperiode al deel gaat uitmaken van de selectie van Peter Bosz maar de uitwedstrijd tegen FC Twente lijkt nog enigszins vroeg te komen.

Lang begon deze week immers pas met de groepstrainingen. Lang gaat in ieder geval spoedig weer deel uitmaken van de selectie. Een feit dat trainer Peter Bosz een enorm luxeprobleem op zal gaan leveren. Het Eindhovens Dagblad vraagt zich af wie straks op de bank terecht komt.

Naast Lang beschikt PSV met Hirving Lozano en Johan Bakayoko over nog twee vleugelaanvaller die het predikaat topspeler mogen dragen. Noa Lang zou in theorie ook als nummer tien uit de voeten kunnen, maar die kans is volgens de regionale krant klein. De voorkeur van Lang ligt ook zeker niet op de nummer tien positie maar op de positie van linksbuiten.

Bovendien heeft Peter Bosz met Guus Til, Malik Tillman, Ismael Saibari en Isaac Babadi al de beschikking over meerdere speler die op de positie 10 uit de voeten kunnen. Lang begint komend weekend tegen FC Twente normaal gesproken op de bank als Bosz en zijn staf besluiten Lang op te nemen in de selectie. Lang zal dan waarschijnlijk gaan invallen op één van de vleugels. Daarna zal er toch een speler teleurgesteld gaan worden gezien de potentie van Noa Lang op de linkervleugel.

‘Dat kan Lozano óf Bakayoko worden, waarbij Bosz misschien meeweegt dat Lang op links het beste uit de voeten kan bij PSV. Dat is de plek waar nu Lozano staat. En passant komt dat technisch directeur Earnest Stewart misschien niet slecht uit: hij zal hopen op een zo hoog mogelijke transferwaarde voor Bakayoko’, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelVijf zaken rondom PSV waar je wellicht nog niet van op de hoogte was
Volgend artikelJi-Sung Park weer op De Herdgang: ‘We hebben onze beste spelers gestuurd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in