Home Nieuws De Telegraaf ziet Luuk de Jong als ‘zwakste’ PSV’er

De Telegraaf ziet Luuk de Jong als ‘zwakste’ PSV’er

60
0

Diverse spelers presteerden tegen Ajax buiten het collectief om ijzersterk. Pablo Rosario en Luuk de Jong krijgen veel positieve kritieken.

De Telegraaf dacht daar duidelijk anders over. Merkwaardig genoeg kreeg de Jong in De Telegraaf slechts een 7 en werd daarmee beoordeeld als een van de zwakste PSV’ers. Het medium gaf Pablo Rosario met een 8 het hoogste cijfer van het weekend. PSV is ook hier de hofleverancier in het Elftal van de Week met vijf spelers. Naast Rosario hebben ook Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn een plekje weten te veroveren.

Telegraaf rapporteur Ben Wijnstekers zag Pablo Rosario uitblinken. “PSV won de meeste duels, maar veroverde ook bijna elke tweede bal. Dat was grotendeels de verdienste van het middenveld met Rosario en Jorrit Hendrix”, zegt hij daarover. “Ik vind het knap dat zo’n jonge gozer overeind blijft in zo’n topwedstrijd. Hij stond telkens op de goede plek en speelde echt in dienst van zijn ploeggenoten. Onopvallend, maar heel waardevol.”

Andere media zagen Luuk de Jong een andere wedstrijd spelen. Met zijn uitstekende spel is Luuk de Jong door zowel Voetbal International als het Algemeen Dagblad uitgeroepen tot Speler van de Week.

Door beide media werd de aanvoerder met een 9 beoordeeld, met ruime voorsprong op de rest van de Eredivisie. Met zes spelers is PSV ook hofleverancier in het Elftal van de Week van het Algemeen Dagblad met ook Daniel Schwaab, Nick Viergever, Pablo Rosario, Steven Bergwijn én Hirving Lozano in het team.

 


Vorig artikelVeel lof voor conditioneel sterke Denzel Dumfries
Volgend artikelPSV wil contracten Rosario, Hendrix en Malen verlengen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in