Home Nieuws De Telegraaf ziet burgemeester Jorritsma en Toon Gerbrands samenspannen

De Telegraaf ziet burgemeester Jorritsma en Toon Gerbrands samenspannen

645
0

Namens Telesport denkt Valentijn Driessen dat er dit seizoen in Eindhoven niet meer gevoetbald gaat worden.

De Chef voetbal van het Amsterdamse dagblad ziet dat de burgemeester van Eindhoven stevig stelling neemt tegen het spelen van wedstrijden van PSV in Eindhoven. Driessen ziet een verband en denkt dat de burgemeester van Eindhoven samenspant met Toon Gerbrands. Driessen licht zijn visie verder toe.


Jorritsma spuwde vuur en liet weten voetbal tot 1 juni te verbieden in Eindhoven. “Jorritsma is nu verschrikkelijk in de bus aan het blazen. Hij wil niet dat de competitie wordt afgemaakt. Hij kan niet meer terug. In Eindhoven wordt dit seizoen echt niet meer gespeeld”, zegt Driessen in zijn krant De Telegraaf.

Driessen is het wel eens met Jorritsma vindt ook dat er niet meer moet worden gespeeld en stelt dat het voetbal ‘nu nergens over gaat’ en het ‘een kleine bedrijfstak’ is. “Het Nederlandse voetbal is zo sterk dat het hier misschien wel sterker uitkomt dan Italië, Spanje, Duitsland en Engeland, omdat het Nederlandse voetbal relatief goed wordt geleid. Het maakt voor het Nederlandse voetbal niet zoveel uit of die competitie wordt uitgespeeld.”

Driessen vindt het eigenlijk niet kunnen dat Jorritsma zo fel tegen doorspelen is. Namens PSV nam Toon Gerbrands ook al stelling en zei eerder ook al per direct te willen stoppen.

Valentijn Driessen ziet een verband tussen beide statements. “Deze meneer is ook voorzitter van Brainport Eindhoven en Brainport Eindhoven staat op het shirt van PSV. Tegelijkertijd geeft hij Toon Gerbrands die de club volgens hem leidt aan de hand van een moreel kompas, een enorme pluim voor zijn maatschappelijke betrokkenheid. Dat gaat weer net te ver.”


Facebook Comments Box