Home Nieuws De Telegraaf wijst toch naar Kees Ploegsma junior, Gakpo ontkent berichtgeving: ‘Ik...

De Telegraaf wijst toch naar Kees Ploegsma junior, Gakpo ontkent berichtgeving: ‘Ik wil niet voor Ajax spelen’

2042
1

De Telegraaf kwam afgelopen dagen met de berichtgevingen over het aanbieden van Cody Gakpo bij Ajax.

Chef Voetbal Valentijn Driessen wist mede te delen dat een medewerker van SEG, het managementbureau van Cody Gakpo met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, Gakpo enkele dagen voor het sluiten van het transferwindow had aangeboden bij Ajax. De appjes zijn in eerste instantie eerst verstuurd naar Alfred Schreuder. Enkele dagen later, toen de berichtgevingen vanuit SEG werden ontkent, kwam Driessen met de mededeling dat Kees Ploegsma junior de afzender van de appjes was. Ploegmsa junior, zoon van oud-PSV manager Kees Ploegsma, is tevens de zaakwaarnemer van Cody Gakpo.

Na afloop van FC Twente – PSV ontkende Gakpo de geruchten. Gakpo weersprak juist de uitspraken van Valentijn Driessen dat zijn zaakwaarnemer contact heeft opgenomen met Ajax over een transfer. “Dat is natuurlijk niet waar”, zegt Gakpo voor de camera van ESPN over de geruchten. “Ik denk dat iedereen die mij kent weet dat ik niet voor Ajax wil spelen en dat ik uit Eindhoven kom. Dat weet mijn zaakwaarnemer ook, dus ik weet niet waar het vandaan komt.”

‘Heeft zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior gezegd dat het niet klopt?’, luidde de vraag vanuit ESPN? “Ja, dat heeft hij gezegd.” Voetbal International meldde al dat een andere medewerker van managementbureau SEG contact opnam met Ajax, zoals later ook het Eindhovens Dagblad dit bevestigde. Valentijn Driessen beweerde vrijdagavond dat de appjes wel degelijk afkomstig waren van Kees Ploegsma junior. Driessen kon bevestigen dat hij de appjes heeft gelezen.


Vorig artikelVan Nistelrooij baalt van instelling: ‘Het was zeer onder de maat, dit is heel kwalijk’
Volgend artikelHarde woorden voor André Ramalho: ‘Een druktemaker en een onrustspeler’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in