Home Nieuws De Telegraaf vreest voor Lens, de NOS ziet ‘waanzinnig veel geweld’ bij...

De Telegraaf vreest voor Lens, de NOS ziet ‘waanzinnig veel geweld’ bij PSV

5230
0

Voor PSV en Racing Club de Lens staat er woensdagavond een uiterst belangrijke wedstrijd op de agenda. PSV mag zich bij winst op Lens nummer twee van groep B noemen.

Bij winst komt PSV op vijf punten en heeft het overwintering in de Champions League volledig in eigen hand. Het wordt een spannend gebeuren woensdagavond, schrijven zowel De Telegraaf als de NOS. De landelijke ochtendkrant waakt voor deze week want de Franse tegenstander zou hoog moeten worden aangeslagen, denkt Valentijn Driessen, die eveneens rekening houdt met de punten die de Nederlandse clubs deze week in Europa kunnen verdienen.

PSV moet op de Europese UEFA Coëfficiëntenlijst zaken doen deze week en zou eigenlijk de Franse clubs een klap kunnen uitdelen als het wint van Lens. Valentijn Driessen waakt voor woensdagavond en denkt namelijk dat PSV Europees gezien in zwaar weer komen bij een nederlaag tegen RC Lens.

“Na twee fantastische Europese seizoenen is het voor de Eredivisie deze week alle hens aan dek halverwege de internationale bekertoernooien”, schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. “Overwintering in de diverse Europese toernooien wordt bij verlies een heidens karwei voor PSV”, aldus Driessen.

Arno Vermeulen is namens de NOS enthousiast over de kwaliteiten waarover PSV beschikt. De Nos-voorman kijkt vol vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Lens in het Philips Stadion. Vermeulen is onder de indruk de voorhoede waarover Peter Bosz kan beschikken. Vermeulen denkt dan ook dat dat het verschil kan gaan maken voor PSV.

“PSV zal heus wel punten verspelen. Al moet ik wel zeggen dat ik Feyenoord als kampioen voorspelde, maar dat ik nu wel gaan twijfelen. Ze hebben natuurlijk aanvallend een waanzinnig geweld. Dat heeft bijna niemand. Heeft iemand het nog over Noa Lang? Eigenlijk niet. Yorbe Vertessen zit bijvoorbeeld ook nog gewoon op de bank.”

“Ze hebben zóveel aanvallende kwaliteiten. Daar kun je veel mee versluieren, zeker in de Nederlandse competitie. In dit soort wedstrijden in de competitie golven ze met die mannen er overheen. Ze zijn sneller, handiger en hebben scorend vermogen. Dus gaan ze heel veel winnen, maar niet alles. Ze kunnen van AZ of Feyenoord verliezen, maar zullen met de winterstop wel ‘gewoon’ koploper zijn”, aldus Vermeulen.


Vorig artikelAad de Mos ergert zich aan wissels in Almelo maar adviseert Peter Bosz te starten met Guus Til
Volgend artikelClubwatcher voorziet einde titelrace in december: ‘Het kan bij de winterstop beslist zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in