Home Nieuws De Telegraaf verdeeld in twee kampen over Joey Veerman: ‘Als je ziet...

De Telegraaf verdeeld in twee kampen over Joey Veerman: ‘Als je ziet hoe hij loopt te voetballen’

3312
1

Gaat Joey Veerman nu wel of geen grootse carriere tegemoet en gaat Joey Veerman in de toekomst getransfereerd worden naar een club als Olympique Lyon, Bologno of naar het grote AC Milan?

Of is Spanje meer een competitie voor de middenvelder? Veerman, die duidelijk stappen maakt maar toch nog meer en vaker moet leveren in met name topwedstrijden, is een voetballer waarvan we op dit moment nog niet zeker weten of de absolute top voor hem is weggelegd. De Premier League? Een club als Spurs, of juist een club als Brighton.. Het is allemaal nog onduidelijk en ook bij de Telegraaf zijn ze er nog niet helemaal uit als het over de kwaliteiten van de middenvelder gaat.

Joey Veerman maakt in ieder geval veel indruk op Mike Verweij van de Telegraaf. Volgens de journalist is Veerman niet meer weg te denken uit de basis bij PSV en moet hij iedere week als eerste op het wedstrijdformulier staan.

“Wat een geweldige speler”, begint Verweij bij de Kick-Off Podcast. “Ik denk dat Van Nistelrooij nu ook heeft ingezien dat het niet handig was om hem niet te laten spelen of vroegtijdig naar de kant te halen. Ik heb door de finale van de EFL Cup niet heel goed kunnen kijken naar de wedstrijd tegen FC Twente maar als je ziet hoe hij loopt te voetballen. Ik denk dat PSV er heel veel aan moet doen om hém langer binnenboord te houden.”

Valentijn Driessen gaat niet mee in het enthousiasme van zijn collega. “Tegen Twente waren er momenten dat je totaal geen balverlies hoeft te lijden, maar dan lijdt hij wel balverlies. Omdat hij iets verder naar achteren speelt, ontstaat er een situatie op het veld waar iets betere tegenstanders gebruik van kunnen maken. Dat was tegen Sevilla ook het geval. Die momenten moeten eruit. Je moet streven naar perfectie. Aan de bal is het vaak heel goed, maar ook dan is het soms nog te slordig of te gemakkelijk”, besluit Driessen.


Vorig artikelRTV Oost haalt uit: ‘Wat een angst moet er in Van Nistelrooij en Rutten zitten’
Volgend artikelUEFA laat PSV lang wachten, Europese voetbalbond komt pas eind maart met uitspraak

1 REACTIE

  1. Ik ben geen fan van Veerman, het is een speler die laks oogt weinig aan het team toevoegt vind hem geen meerwaarde. Ook in zijn akties is hij vaak traag waardoor hij de bal snel verliest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in