Home Nieuws De Telegraaf tekent de week van Ajax met drie nederlagen alvast uit:...

De Telegraaf tekent de week van Ajax met drie nederlagen alvast uit: ‘PSV is een gegarandeerde nederlaag’

900
0

Na vier nederlagen op rij staat er een uitwedstrijd in het Philips Stadion te wachten voor de nummer zeventien van de Eredivisie.

Trainer Peter Bosz zal beseffen maar wellicht zeker niet meteen openlijk toegeven, dat de wedstrijd van aanstaande zondag tegen de gevallen topclub op het juiste moment komt. PSV speelt immers dinsdagavond de zware uitwedstrijd bij Racing Lens en kan zich dan in alle rust voorbereiden op het duel tegen de nummer zeventien van de Eredivisie.

Ajax speelt donderdagavond de Europa League uitbeurt op bezoek bij Brighton & Hove Albion en kent zodoende slechts enkele dagen rust voor de uitwedstrijd in het Philips Stadion.

De statistieken in resultaten in de competitie na Europese wedstrijden doen nog meer slechts vrezen voor Ajax. Voor De Telegraaf staat het al vast dat Ajax met drie nederlagen de week zal gaan afsluiten. De uitbeurt in Utrecht werd zondag immers verloren en de opvolgende wedstrijden tegen Brighton Hove & Albion en PSV zullen ook nederlagen gaan opleveren, denkt Valentijn Driessen van De Telegraaf.

‘De sportieve malaise duurt voort voor Ajax, de Amsterdammers verloren met 4-3 van FC Utrecht. De recordkampioen staat daardoor op de 17e plaats in de Eredivisie. Is het einde verhaal voor trainer Maurice Steijn? Chef Voetbal Telesport Valentijn Driessen schijnt zijn licht op de situatie in Amsterdam’, schrijft de Amsterdamse krant over de situatie in de hoofdstad.

De analyse van Valentijn Driessen is eigenlijk vrij simpel te noemen. Driessen denkt niet meer dat Maurice Steijn de boel kan keren bij Ajax en weet tegelijkertijd zeker dat een nieuwe nederlaag aanstaande is met het bezoek aan PSV op de wedstrijdagenda. ‘PSV uit is een gegarandeerde nederlaag voor Ajax’, aldus Valentijn Driessen over de week van Ajax, die dan in Eindhoven met in totaal drie nederlagen zou worden afgesloten.


Vorig artikelPSV legt 246 kilometer naar Noord-Frankrijk per bus af, Noa Lang ontbreekt
Volgend artikelRamalho, die voor het eerst sinds december 2021 weer scoorde, is weer ‘gewoon’ basisspeler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in