Home Nieuws De Telegraaf speelt grote rol, Hans Kraaij na onderzoek: ‘Meer zaakwaarnemers hebben...

De Telegraaf speelt grote rol, Hans Kraaij na onderzoek: ‘Meer zaakwaarnemers hebben gelekt naar invloedrijke media’

20678
0

Hans Kraay junior is afgelopen dagen op onderzoek uitgegaan na alle onrust rond PSV en komt met een aantal opvallende conclusies.

Kraaij prijst de beslissing van Ruud van Nistelrooij de eer aan zichzelf te houden overigens. Volgens Kraay hebben meerdere zaakwaarnemers een rol gespeeld bij het vertrek. Deze week, zondag na PSV – Heerenveen om precies te zijn, bracht dagblad De Telegraaf het nieuws over de zogenaamde geheime gesprekken. Die berichtgevingen blijken de aanzet voor de breuk tussen PSV en Ruud van Nistelrooij te zijn.

Zondagavond maakte De Telegraaf bekend dat diverse spelers hun beklag zouden hebben gedaan omtrent het functioneren van Van Nistelrooij. Kraay meldt dat het verhaal iets anders in elkaar steekt. “Ik ben erachter gekomen dat zaakwaarnemers van enkele spelers een kwalijke rol hebben gespeeld. Meer zaakwaarnemers hebben gelekt naar invloedrijke media dan de spelers zelf. Dat is mijn informatie na rondvraag. Er zijn geen bepalende spelers die direct op Brands of Stewart zijn afgestapt”, aldus Kraay, geciteerd door ESPN.

Wel lijkt Kraaij te vergeten dat de zaakwaarnemers wellicht aan het werk gezet zijn door de spelers. Bovendien bevestigen Earnie Brands en Marcel Brands woensdagmiddag in een persconferentie dat er wel degelijk spelers op de beide directieleden zijn afgestapt.

“Als je je in je hemd gezet voelt door de technische staf en door spelers, die hebben geklaagd bij zaakwaarnemers…Als het klaar is, is het klaar. De timing van Van Nistelrooij snap ik volledig. Hij heeft het aangehoord en aangekeken. En hij is zó diep teleurgesteld, net op het moment dat het leek alsof er meer stabiliteit was. Hij heeft gewoon met zijn vrouw gezeten en dacht ik blaas het op”, klinkt het.


Vorig artikelOok Fred Rutten vertrekt bij PSV | Het ‘lekken’ naar de media lijkt grootste pijnpunt te zijn
Volgend artikelXavi Simons des duivels na verraad-berichtgevingen: ‘Ik ben u voor eeuwig dankbaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in