Home Nieuws De Telegraaf slaat de plank mis: ‘Mentaal zwak van PSV om het...

De Telegraaf slaat de plank mis: ‘Mentaal zwak van PSV om het alleen over dat moment te hebben’

1645
0

De uitslag van PSV – Ajax staat in de geschiedenisboeken geschreven, evenals de manier waarop de overwinning tot stand kwam.

PSV dient de rug te rechten want er is nog niets verloren. Wat ook aan de 1-2 uitslag weet te kleven zijn de verschillende visies en meningen van de verschillende media en analisten over de bal die de zijlijn heeft gepasseerd. Zo is het Eindhovens Dagblad stellig en stelt men bij de regionale krant vast dat de bal ‘gewoon’ over de zijlijn was. De krant verwijst de theorie dat er een complot zou zijn naar het rijk der fabelen maar zag ook dat de bal wel ‘gewoon over de zijlijn was’. 

Voor de Telegraaf ligt dat allemaal iets anders. De normaal gesproken kundig en objectief journalist en chef-voetbal van de Telegraaf Valentijn Driessen, heeft een totaal andere visie op het geheel dan het Eindhovens Dagblad. PSV zou mentaal zwak zijn en daarom het beklag over het incident met de bal over de zijlijn oprakelen.

Van een kundig en objectief analist als Driessen is, die overigens verre van populair is bij de PSV aanhang, mag je toch een andere en een meer professionele visie verwachten. Driessen slaat de plank nu echter volledig mis. Volgens zowel Driessen als Ajax watcher Mike Verweij heeft de arbitrage een terecht besluit genomen en kun je niet bewijzen dat de bal over de lijn was.

Driessen wijst daarna in de richting van PSV: “PSV had erna nog meer dan genoeg tijd om in elk geval de gelijkmaker te forceren. Mentaal is het zwak om het dan alleen over dat moment te hebben”, zegt de chef-voetbal van de Telegraaf.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here