Home Nieuws De Telegraaf: Manchester United zet transfer in gang, PSV in overleg met...

De Telegraaf: Manchester United zet transfer in gang, PSV in overleg met Gakpo

3112
0

Volgens de Telegraaf is de transfer van Cody Gakpo naar Manchester United in gang gezet. De Engelse club treft voorbereidingen de deal aan te vangen en af te ronden.

Volgens Engelse media is de interesse vanuit United geenszins bekoeld na de reeks mindere Europese wedstrijden van de aanvaller . Volgens De Telegraaf is het hele traject om Gakpo naar de UK te halen aan Britse kant al in werking gezet. Op de burelen van het Philips Stadion zou inmiddels overleg plaatsvinden over de situatie van Cody Gakpo.

De Telegraaf weet ook te melden dat de directie van PSV is overleg is getreden met Gakpo en zijn zaakwaarnemers. De ochtendkrant meldt dat dit al de bedoeling was na PSV – Rangers FC. Valentijn Driessen, chef voetbal van de Telegraaf, is de interesse vanuit United al langer warm te noemen en zijn de gespeelde Europese wedstrijden van Gakpo en PSV niet bepalend geweest om de aanvaller wel of niet aan te trekken.

“United zich niet blind op de Europese wedstrijden. Ik denk dat Erik ten Hag niet alleen op deze wedstrijd afgaat. Het hele traject om Gakpo binnen te halen is al in werking gezet door Manchester United en Ten Hag”, aldus Valentijn Driessen.


Vorig artikelSchotse media vragen om stevige sancties: ‘PSV moet zwaar worden gestraft door de UEFA’
Volgend artikelValentijn Driessen raadt Gakpo transfer naar United af, van Nistelrooij geeft zijn mening

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in