Home Nieuws De Telegraaf maakt Ajax met de grond gelijk na ‘voetbalshow’ PSV: ‘Bejaarde...

De Telegraaf maakt Ajax met de grond gelijk na ‘voetbalshow’ PSV: ‘Bejaarde trio’

3803
0

Bij de Telegraaf is men zaterdagavond geschrokken van het niveau van landskampioen Ajax.

De krant, met hoofdzetel in Amsterdam, was zondag al erg kritisch op de gehele performance van de Amsterdamse ploeg maar daar deed het maandag nog een schepje bovenop. Valentijn Driessen haalt hard uit naar Dusan Tadic en zijn ploeggenoten.

De Telegraaf schrijft Ajax feitelijk naar de afgrond. De zogenaamde huiskrant van de Amsterdammers, want zo wordt de Telegraaf vaak onterecht afgeschilderd, was snoeihard in haar oordeel over het spel van de Amsterdammers. De Telegraaf, bij monde van Valentijn Driessen, noemde Ajax een volgevreten ploeg die niet opgewassen was tegen het ‘hongerige’ PSV, dat er een voetbalshow van maakte door rustig de bal rond te tikken en de Amsterdammers op gepaste momenten van het kastje naar de muur stuurden.

Het meest kritisch was Driessen over de aanval van de Amsterdammers. ‘Ajax mist een offensieve, krachtige aanvaller met diepgang, een individuele actie en scorend vermogen. ‘Iemand als Madueke’, stelt Driessen. Maar daarbij liet Driessen het niet want de chef-voetbal van het dagblad ging nog verder in zijn zeer kritische analyse van de Ajax spelers.

Met name Dusan Tadic kreeg ervan langs en dat is terecht te noemen want de aanvoerder van Ajax was erg vervelend in zijn aanstelligere gedrag. ‘Dusan Tadic en Steven Berghuis op de flanken is van alles hetzelfde, terwijl Haller van FC Utrecht-niveau is’, zei Driessen. ‘Het bejaarde trio mist snelheid, brutaliteit en onbevangenheid’, vond Driessen, die tegelijk vaststelde dat Madueke en Gakpo die eigenschappen wel hebben.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here