Home Nieuws De Telegraaf: ‘Het valt veel mensen bij PSV tegen dat Gakpo de...

De Telegraaf: ‘Het valt veel mensen bij PSV tegen dat Gakpo de club zo in het ongewisse laat’

2073
0

Het transferwindow nadert met rasse schreden haar einde en dat betekent dat de leiding van PSV, inclusief Ruud van Nistelrooij pas later deze week weten of Cody Gakpo PSV wel of niet zal gaan verlaten.

PSV boekte zondagmiddag een ruime zege op Excelsior maar na afloop ging het nauwelijks over de zes gescoorde doelpunten maar over Cody Gakpo en zijn toekomst. De kranten in Nederland aanschouwen het geheel van afstand en stellen vast dat Cody Gakpo PSV laat bungelen.

‘PSV speelt Champions League-chagrijn van zich af met klinkende zege in Kralingen’, stelt het Eindhovens Dagblad vast. ‘Het gemis van de kopsterke De Jong deed zich tegen Excelsior absoluut niet voelen, want PSV heerste werkelijk op alle fronten. Met wat meer precisie bij de afronding had het ook 7-0 of 8-0 kunnen worden.’ Met de komst van Anwar El Ghazi en het nakende vertrek van Cody Gakpo staat er nog van alles te gebeuren, ziet het ED.

De Telegraaf richt de pijlen op Cody Gakpo, die met een goal en twee assists een goed aandeel had in de zege op Excelsior. ‘Tot zondagmiddag had Manchester United zich niet officieel gemeld in Eindhoven, maar de afgelopen periode is veel voorgekookt door het management van de speler, de Sports Entertainment Group, die ook United-trainer Erik ten Hag begeleidt. Door dit voorwerk kan alles zich snel ontrollen, als United besluit door te pakken voor de Voetballer van het Jaar van het afgelopen seizoen’, schrijft de krant.

Gakpo houdt ondertussen de opties nog altijd open. Wie goed naar de aanvaller luistert merkt dat de vertrekwens groot is. Daarover zegt de Telegraaf het volgende: ‘Niemand zegt het hardop bij PSV, maar het valt veel mensen tegen dat uitgerekend een clubjongen als Gakpo, die sinds zijn achtste bij de club rondloopt, de club zo in het ongewisse laat en laat bungelen richting het einde van de window’, schrijft De Telegraaf in een harde conclusie over Cody Gakpo.


Vorig artikelNa een zomer vol twijfels, is alleen Southampton concreet: PSV wijst bod af
Volgend artikelPSV heeft geld te besteden voor een grote inkomende transfer maar heeft te kampen met ’tjokvol salarishuis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in