Home Nieuws De Telegraaf heeft meer informatie over status Brynhildsen en wijst naar Karlsson...

De Telegraaf heeft meer informatie over status Brynhildsen en wijst naar Karlsson en Tsygankov

6406
0

Je kunt je er haast geen voorstelling van maken dat PSV een bedrag van 15 tot 20 miljoen euro overmaakt naar AZ voor welke speler dan ook.

Dus ook niet voor Jesper Karlsson, hoe goed de aanvaller ook is. In het geval van een andere aanvaller, genaamd Viktor Tsygankov van Dynamo Kiev ligt dat beduidend anders omdat dit een minder dure optie is. Volgens de Telegraaf is er namelijk op dit moment nog geen concrete interesse vanuit PSV voor de Noorse aanvaller Ola Brynhildsen. En dus zijn er volgens verslaggever Jeroen Kapteijns van de Telegraaf nog andere opties in beeld op de burelen van het Philips Stadion, te weten Jesper Karlsson en Viktor Tsygankov.

De interesse vanuit PSV in de Noorse aanvaller is nog niet concreet, weet Kapteijns te melden. De Telegraaf-verslaggever baseert zich op bronnen in Noorwegen. Transferexpert Fabrizio Romano meldde eerder op de dag dat PSV verregaande interesse heeft in Brynhildsen, als opvolger van Cody Gakpo. De onderhandelingen met Molde en de gesprekken met de 23-jarige aanvaller zouden zich al in een vergevorderd stadium bevinden. De berichtgevingen lopen dus momenteel ver uiteen.

Volgens PSV-watcher Jeroen Kapteijns is er op dit moment helemaal nog geen contact tussen de clubs. Tegelijkertijd sluit Kapteijns niet uit dat Brynhildsen op het lijstje staat bij PSV. De tweevoudig Noors international lijkt na zestien doelpunten en vier assists in dertig duels klaar voor een stap hogerop en heeft nog maar een contract tot eind 2024 bij Molde.


Vorig artikelPSV dichtbij transfer talentvolle en veel scorende Molde FK aanvaller Ola Brynhildsen
Volgend artikelGakpo volgt ondanks berichten over ’te lage’ transfersom Lozano op als duurste uitgaande transfer ooit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in