Home Nieuws De Telegraaf gebruikt Ajax – PSV om vuurtje in Amsterdam flink op...

De Telegraaf gebruikt Ajax – PSV om vuurtje in Amsterdam flink op de stoken, vrees voor Madueke en Simons

8059
0

Dat Danny Blind in de Nederlandse voetbalwereld niet al te populair is, mag geen geheim meer heten.

Vraag de gemiddelde trainer of supporter van welke Eredivisieclub dan ook naar Danny Blind en het antwoord laat zich raden.
In feite is Blind wellicht een heuse vakman omdat hij alle facetten van het voetbalvak inmiddels beheerst maar in Amsterdamse kringen speelt er veel rond Danny Blind. Blind is zoals bekend assistent van Louis van Gaal maar ook lid van de Raad van Commissarissen. Althans, op het moment dat Louis van Gaal opnieuw werd aangesteld diende Blind een stapje terug te doen uit de RvC in Amsterdam. Blind zou op de achtergrond het beleid van Ajax bepalen, althans dat denkt men bij de Telegraaf te weten.

’Eindelijk gaat Schreuder de strijd aan met Blind & Blind’, begint de krant de analyse over Ajax – PSV. Valentijn Driessen lijkt welhaast een complot te zien bij de tegenstander van PSV. Sterker nog, de krant stookt het vuurtje in Amsterdam flink op voor de topper tussen Ajax en PSV. De krant richt haar pijlen ook op Daley Blind. Volgens Valentijn Driessen heeft Alfred Schreuder steeds minder vertrouwen in Blind, die hij tegen PSV wellicht gaat passeren omwille van de weerstand van Xavi Simons en Noni Madueke. Madueke zal vermoedelijk in de tweede helft zijn opwachting gaan maken maar Schreuder lijkt het niet aan te durven gezien de kwaliteiten van zowel Simons als Madueke.

‘Interessant wordt of linksachter Owen Wijndal op tijd fit is voor PSV. Hij kreeg tegen Rangers FC de voorkeur boven Daley Blind. Toen Wijndal na 43 minuten geblesseerd het veld verliet, leek Blind hem te vervangen, maar de international trok zijn trainingsjack weer aan. Vervolgens stuurde trainer Alfred Schreuder rechtsachter Devyne als linksachter het veld in. Los van wat zich precies op de bank afspeelde, kan het zijn dat zich in Glasgow onverwacht het afscheid aankondigde van Daley Blind als Ajacied’, aldus de Telegraaf over de situatie bij PSV’s tegenstander Ajax.


Vorig artikelDe toekomst van Xavi Simons | Voorzichtigheid troef bij Marciano Vink: ‘Niet idioot lyrisch’
Volgend artikelMarcel Brands zag ‘opmerkelijke’ twijfels: ‘Van Nistelrooij kreeg eerst niet het gevoel dat er ambitie was’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in