Home Nieuws De Telegraaf complimenteert Brands en de Jong: ‘PSV verrast de internationale voetbalwereld’

De Telegraaf complimenteert Brands en de Jong: ‘PSV verrast de internationale voetbalwereld’

8364
0

De meest recente afgeronde transfer die PSV wist te bewerkstelligen, heeft indruk gemaakt.

Niet alleen de achterban van de club is verrast over de stand van zaken rond Xavi Simons maar ook nationale en internationale media zijn verrast door de slagkracht van PSV op de transfermarkt. Zo berichten media in België ook over de transfer van Simons naar PSV. Het Gazet van Antwerpen spreekt van een coupe op de transfermarkt. ‘Verrassing van PSV’, schrijft het dagblad van de regio Antwerpen.

Ook in Frankrijk prijst men de slagkracht van PSV inzake de transfer van Xavi Simons. LÉquipe en France Football schrijven over de onverwachte transfer, waar Le Parisien zelfs helemaal in de zaak duikt met behulp van informanten van de Parijse club. De Telegraaf prijst het duo Marcel Brands en John de Jong met de transfer van Xavi Simons naar PSV. De krant uit Amsterdam stelt vast dat PSV de internationale voetbalwereld weet te verrassen met de transfers van Xavi Simons en eerder Walter Benitez. Beide Ligue 1 spelers verlaten een top vijf competitie in Europa voor een transfer naar PSV.

En dus is de Telegraaf onder de indruk: ‘Dinsdag rond middernacht stuurde PSV een bericht de wereld in, waarmee de Eindhovenaren voor de tweede keer deze window voor een grote verrassing zorgden in de internationale voetbalwereld. Dat PSV erin is geslaagd om Xavi Simons voor vijf jaar vast te leggen, mag met recht een stunt worden genoemd, zoals dat eerder ook al gold voor het contracteren van doelman Walter Benitez. De twee bijzondere transfers laten zien, dat PSV op aankoopgebied een nieuwe koers heeft ingeze’, klinkt het.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here