Home Nieuws De stand van zaken pal voor de eerste wedstrijd: clubman Jorrit Hendrix...

De stand van zaken pal voor de eerste wedstrijd: clubman Jorrit Hendrix mag vertrekken

1906
0

Niemand minder dan provinciegenoot Mark van Bommel reikte Jorrit Hendrix jaren terug zijn eerste officiële PSV shirt uit.

Anno 2020 is Jorrit Hendrix net als Jeroen Zoet een echte clubman geworden. Toch lijken de wegen van de Limburger en PSV te gaan scheiden.

Hendrix mag vertrekken van de club, die hem feitelijk een mooie transfer gunt. De echte interesse moet nog op gang komen maar de kans is groot dat Hendrix PSV deze zomer nog zal verlaten.

PSV wil in ieder geval doorselecteren en als er een mooi bod op clubman Jorrit Hendrix komt, zal hem die transfer worden gegund. De waarheid is natuurlijk ook dat Roger Schmidt Hendrix niet koste wat het kost wenst te behouden.

Na de komst van keeper Yvon Mvogo van RB Leipzig en linksback Philipp Max van FC Augsburg moet er nog een verdediger en een middenvelder aan de selectie worden toegevoegd. Die verdediger moet de laatste linie echt zichtbaar versterken omdat Teze ook volop in zijn ontwikkeling is geraakt. Een nieuwe middenvelder moet passen in het pressen van Roger Schmidt en dient een speler te zijn die ‘de lijnen kan uitzetten en de stellingen bewaakt’, zo klinkt het.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here