Home Nieuws De stand van zaken rond drie geplande inkomende transfers | PSV gaat...

De stand van zaken rond drie geplande inkomende transfers | PSV gaat tussen 10 en 15 miljoen euro bieden op Debast

9315
0

Na de transfers van Noa Lang en Ricardo Pepi naar PSV bleef het relatief rustig op en rond de Herdgang wat inkomende transfers aangaan.

De club werd en wordt vrijwel wekelijks in verband gebracht met diverse spelers die luisteren naar de namen van Charles De Ketelaere, Davinson Sanchez en Aster Vranckx. Door de eerste twee namen kan inmiddels definitief een streep worden gezet maar de Belgische middenvelder Aster Vranckx is daarentegen nog niet uit beeld. Er zijn allerlei geruchten rondom Vranckx maar een definitieve transfer naar PSV is nog geen feit.

De Belg staat wel bovenaan de lijst van Earnie Stewart, die de jonge middenvelder maar al te graag naar Eindhoven wil halen. Zoals gezegd staat er een streep door de namen van Charles De Ketelaere en Davinson Sanchez. De bedragen die voor beide spelers op tafel hadden moeten worden gelegd, zijn ook de bedragen die bijvoorbeeld voor Aster Vranckx en een nieuw transfertarget in de persoon van Malik Tillman zouden moeten worden betaald.

Malik Tillman is het het nieuwste transfertarget zou PSV al ver zijn voor de middenvelder uit Amerika en tegenwoordig speler van FC Bayern München. Tillman zou volgens Duitse media de opvolger van Xavi Simons moeten worden en zou zelf zijn zinnen al gezet hebben op een snelle transfer naar PSV. Dan is daar ook nog Zeno Debast, de verdediger met groot potentieel die speler van Anderlecht is.

PSV is voornemens de drie genoemde spelers op korte termijn naar Eindhoven te halen en ziet in de drie jonge spelers duidelijk spelers waar de club de toekomst mee in zou willen gaan. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Wat betreft Debast wordt er deze week nog een bod van PSV verwacht. Dat bod is fors tot zeer fors te noemen als we de laatste geluiden vanuit Belgie moeten geloven.

De verwachting is dat PSV met een bod tussen de tien en vijftien miljoen euro komt voor Debast. Eerdere biedingen van Eintracht Frankfurt en Villarreal werden door de Brusselse club, die Debast in zijn geheel niet wenst te verkopen, al afgewezen. Debast heeft wel al aangegeven dat hij zelf graag de stap naar PSV wil maken. Van een persoonlijk akkoord is echter nog geen sprake.

Wat betreft uitgaande transfers staat Ibrahim Sangaré nog op de lijst om naar de Premier League te vertrekken. Nottingham Forest is de club die het meest concreet is maar in Nottingham wacht men tot het einde van het huidige transferwindow gaat naderen. Aster Vranckx moet zijn vervanger worden, maar er is geenszins sprake van een akkoord met Wolfsburg. Tillman is het dichtst bij een transfer naar PSV, meldt Sky Sport Germany. De verwachting is zelfs dat de aanvallende middenvelder snel aansluit bij de selectie van Peter Bosz.

PSV is nagenoeg rond met werkgever Bayern München over een huurperiode met een optie tot koop. PSV wil zodoende ook het perspectief voor Isaac Babadi hoog houden. Er is nog wel enige onduidelijkheid over de hoogte van de koopoptie in het contract van de jonge Amerikaanse international Malik Tillman.


Vorig artikel‘Kun je met Ramalho kampioen worden van Nederland?’ Perez geeft antwoord en wijst naar Jordan Teze
Volgend artikelVermoedelijke opstelling: Isaac Babadai houdt basisplaats tegen Sturm Graz, Teze blijft Sambo voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in