Home Nieuws Stand van zaken rond door PSV begeerde Rodriguinho, Israëlische international lijkt serieus...

Stand van zaken rond door PSV begeerde Rodriguinho, Israëlische international lijkt serieus in beeld te zijn

14556
0

In de weken van vele transfergeruchten een kleine update inzake twee spelers die met meer dan gemiddelde belangstelling van PSV in verband worden gebracht. Of beter gezegd, werd gebracht.

Want PSV lijkt naast de Braziliaan Rodriguinho te grijpen. Enkele weken geleden wisten media in Brazilië te melden dat de middenvelder van São Paulo hoog op de lijst van PSV zou staan maar nadien bleef het stil rondom de talentvolle middenvelder. Waarschijnlijk heeft de club enkele keren geïnformeerd naar Rodriguinho maar is daar verder niets uitgekomen. Wel zouden scouts van PSV de middenvelder nog altijd nauwlettend volgen.

Rodriguinho zou ook in de belangstelling staat van Paris Saint-Germain en LA Galaxy. Echter lijkt een vertrek uit Brazilie volgens het Braziliaanse medium UOL Esporte niet aanstaande te zijn. De middenvelder zou van zijn club alleen mogen vertrekken bij een ‘niet te weigeren bod’. Daarnaast zou ook het management van de speler weinig voelen voor een snel vertrek uit Brazilië, klinkt het.

Dan de achterhoede. De veel bekritiseerde achterhoede welteverstaan. PSV is nog altijd op zoek naar broodnodige versterkingen voor de achterhoede. De interesse in Davinson Sánchez is serieus te noemen en de club is dan ook in gesprek met zowel de zaakwaarnemer van Sánchez als met diens werkgever Tottenham Hotspur.

PSV-clubwatcher Rik Elfrink kont echter met een andere naam op de proppen. Elfrink meldt dat PSV gelinkt wordt aan een Israëlische jeugdinternational. “De namen die eerder naar buiten kwamen, waren die van Davinson Sanchez en Israëliër Stav Lemkin”, schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.

De jonge Lemkin staat momenteel onder contract bij Hapoel Tel Aviv, waar hij een contract tot medio 2025 heeft. De 20-jarige centrale verdediger heeft volgens het Duitse medium Transfermarkt een geschatte marktwaarde van 700.000 euro. Wel schat Transfermarkt spelers vaak lager in dan de werkelijke waarde. De talentvolle Lemkin speelde tot dusver 31 officiële wedstrijden voor de Israëlische club.


Vorig artikelTimo Baumgartl rond met Schalke 04, PSV in onderhandeling over transfersom mét bonussen
Volgend artikelPeter Bosz laat meteen zien waarom hij niet meer over Xavi Simons wenst te praten en kiest voor Babadi als vervanger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in