Home Nieuws De situatie rond Cody Gakpo: ‘Er speelt genoeg, Leeds meldde zich ook’

De situatie rond Cody Gakpo: ‘Er speelt genoeg, Leeds meldde zich ook’

1375
0

Aanvoerder Cody Gakpo staat volop in de belangstelling. Niet alleen van vele clubs maar ook de verschillende media storten zich massaal op de aanvaller.

Het heeft er alle schijn dat Gakpo het eigenlijk gewoon niet weet. “Ik ga alles op een rij zetten en doen wat goed is voor mijn ontwikkeling.” Die woorden sprak hij enkele maanden terug ook al uit.

“Ik kan er goed mee omgaan. Het is wel beter als er snel duidelijkheid komt voor beide partijen. Mijn grootste overwegingen zijn een eventuele andere club, het aankomende WK en waar ik mezelf het beste kan ontwikkelen. Dat laatste vind ik wel het belangrijkste. Ik ben natuurlijk overtuigd van mijn eigen kwaliteiten, maar ik moet wel aan spelen kunnen toekomen. Het plan van PSV met mij is in dat opzicht wel duidelijk.”

Ook bondscoach Louis van Gaal gaf hem tips. “Hij zei dat ik mijn gevoel moest volgen en dat bij PSV blijven voor mij zeker een optie zou zijn. En dat ik hem altijd kan bellen”, aldus Cody Gakpo. Gakpo had ook al een goed gesprek met Ruud van Nistelrooij.”We hebben een goede band. Ik praat wat af deze dagen”

Spelen er dan concrete clubs? “Er speelt genoeg. Leeds United had wel contact gezocht met mijn zaakwaarnemer, maar daar is verder niets uitgehaald, ofzo. PSV-fans willen dat ik blijf en dat snap ik. Maar als ik een mooie stap kan maken denk ik dat ze het ook begrijpen. Bij PSV klopt er heel veel voor mij dus het zou geen straf of ramp zijn om hier te blijven. Uiteindelijk zal ik de beslissing moeten nemen”, aldus Gakpo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here