Home Nieuws De selectie zou ver rond zijn maar Engelse media melden concrete interesse...

De selectie zou ver rond zijn maar Engelse media melden concrete interesse PSV in Liverpool verdediger

23033
0

Los van nog een beoogde eventuele versterking in de achterhoede, zou de selectie ver rond zijn na de komst van Savinho.

De Braziliaan is immers de zevende versterking van het seizoen. PSV wenst nog een centrale verdediger aan de selectie toe te voegen, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Door de langdurige afwezigheid van Olivier Boscagli beschikt PSV centraal achterin over Jordan Teze, André Ramalho, Armando Obispo en Derrick Luckassen. Laatst genoemde heet een verrassing te zijn wat zijn ontwikkeling en bijdrage aangaat.

Het ED stelt dat de selectie nagenoeg rond is en dat er slechts een enkeling PSV nog zou kunnen gaan verlaten. Dat zou in ieder geval gaan om Richard Ledezma en Shurandy Sambo. Beiden komen niet in aanmerking voor een basisplaats en mogen elders ervaring opdoen. Ledezma staat op de radar bij Vitesse.

Engelse media melden dat PSV in die zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen is in Liverpool. Volgens The Daily Mail staat Liverpool-speler Neco Williams hoog op de wensenlijst bij John de Jong en Marcel Brands. Het is echter nog maar de vraag of de rechtervleugelverdediger haalbaar is voor PSV. Het gepromoveerde Nottingham Forrest zou ook geïnteresseerd zijn en zou zelfs al een tweede bod van zo’n zestien miljoen Pond hebben gedaan.

Naast Nottingham Forrest en PSV worden ook Fulham en Southampton gelinkt aan de Welshman. Williams heeft op Anfield nog een contract tot medio 2025 en werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan Fulham. Williams zelf zou volgens Britse media wel oren hebben naar een overstap naar PSV, mede door de kans op deelname aan de Champions League.


Vorig artikelEindhovens Dagblad weet: Het contact met Wijnaldum is daar, maar een akkoord is ver weg
Volgend artikelProject van Nistelrooij: ‘Als Ruud belt ga je naar PSV, Guus Til laat een verbijsterde Arne Slot achter’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in