Home Nieuws De schreeuw richting PSV, Oranje en Jong Oranje: ‘Ihattaren bedoelt Roger Schmidt’

De schreeuw richting PSV, Oranje en Jong Oranje: ‘Ihattaren bedoelt Roger Schmidt’

2957
0

De 91e minuut van PSV – Heracles zal onbedoeld voor veel gespreksstof gaan zorgen deze week.

Mo Ihattaren schreeuwde het uit na zijn mooie goal en zal waarschijnlijk zelf vinden dat het een hele prestatie was om de bal in de laatste minuut strak in de verre hoek te krullen. Op de training vallen er meermaals zulke ballen mooi in de bovenhoek maar vooruit; het was een prachtige goal.


Veel PSV fans zijn wel klaar met de lastpak uit Utrecht, die enkel en alleen met vervelend gedrag de aandacht op zich weet te vestigen. In de media gaat het ook al wekenlang over het gedrag van de opstandige tiener, die op weg lijkt naar Amsterdam om voor Ajax te gaan spelen. Het is hem gegund want een PSV’er lijkt hij allang niet meer te zijn met het kinderlijke en erg vervelende gedrag.

In Amsterdam kijkt men ook al weken mee naar het gedrag van Ihattaren en in dat kader denkt chef sport Valentijn Driessen dat de veelbesproken uitbarsting van Mohamed Ihattaren tijdens PSV-Heracles Almelo voor de trainer Roger Schmidt bedoeld was.

“Niemand die mij kapot krijgt”, schreeuwde Ihattaren uit. Er is begrip voor Ihattaren, zo lijkt Driessen te bevestigen. Dat Ihattaren losging na zijn doelpunt, was volgens Driessen dan ook geen toeval.

“Dan maakt hij zó’n goal, dan kan ik me voorstellen dat er een enorme ontlading is van alle frustratie van de laatste tijd. Dan zegt iemand: ja, wie bedoelt hij nou met ‘niemand’? Nou, ik weet wel wie hij bedoelt: hij bedoelt Roger Schmidt, hij bedoelt PSV, hij bedoelt Erwin van de Looi van Jong Oranje, hij bedoelt Jong Oranje, hij bedoelt Frank de Boer, hij bedoelt het grote Oranje, hij bedoelt de KNVB”, stelt Driessen vast.

“Dat zijn allemaal mensen die hem eigenlijk de helpende hand toe moeten steken, maar hem in feite laten vallen. Zo voelt hij dat.”