Home Nieuws De rollen omgedraaid | Van der Gijp kritisch na lovende kritieken Valentijn...

De rollen omgedraaid | Van der Gijp kritisch na lovende kritieken Valentijn Driessen over ‘Sergio Busquets-achtige’ Schouten

2309
0

Valentijn Driessen beseft het als geen ander; lovende kritieken komen hem ook weer op kritieken te staan.

Hoe zit dat precies? De Telegraaf-journalist beseft en weet dat wanneer hij juist in de pas loopt en geen strenge kritieken geeft, er dan juist weer opvallende uitspraken verschijnen. Zo ook tijdens en na de uitzending van Vandaag Inside, waar het spel van de goed spelende Jerdy Schouten besproken en geanalyseerd wordt. Valentijn Driessen gaf inmiddels meermaals aan genoten te hebben van het spel van Schouten tegen Polen.

En dus werden de rollen even omgedraaid en kreeg juist Valentijn Driessen kritiek van René van der Gijp na de positieve kritieken van Driessen over het spel van Schouten. Van der Gijp haalde maandagavond bij Vandaag Inside Oranje dan ook naar Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf vergeleek Jerdy Schouten met Sergio Busquets in zijn goede jaren en daar snapt Van der Gijp helemaal niets van.

Driessen zag het Nederlands elftal goed beginnen in Hamburg. ‘Dat Oranje desondanks niet tegen perfectie aanschurkte, kwam vanwege de vele slordigheden die de ploeg zich veroorloofde. Want er waren ook enkele dissonanten met Depay, Simons en spelbepaler Veerman. De Volendammer was voor zijn doen ongekend slordig in de passing, terwijl zijn PSV-maat Schouten als Busquets in zijn beste jaren speelde’, oordeelde Driessen in de krant.

Van der Gijp zag zijn kans schoon maandagavond. Als Driessen in beeld verschijnt samen met Noa Vahle, live in Wolfsburg, begint Van der Gijp in onderstaande video meteen met zijn weerwoord richting Valentijn Driessen.


Vorig artikelDuitse ex-international maakt Memphis Depay belachelijk
Volgend artikelNoa Lang, de spraakmakende ster die het EK noodgedwongen moet missen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in