Home Nieuws De rollen omgedraaid betekent: ‘Voor PSV de mooiste loting, voor AS Monaco...

De rollen omgedraaid betekent: ‘Voor PSV de mooiste loting, voor AS Monaco de zwaarste’

2005
0

De loting heeft beslist dat PSV en AS Monaco elkaars wegen gaan kruisen op weg naar het miljardenbal van de UEFA.

De eerste reacties na de loting waren eenduidig. PSV zou het zwaar getroffen hebben met AS Monaco als tegenstander. Als je de Monegasken afzet tegen de andere mogelijke tegenstanders, is dat een gerechtvaardigde conclusie. Echter kunnen de rollen ook worden omgedraaid. AS Monaco heeft met PSV ook een uiterst zware tegenstander getroffen.

Dat is ook de mening van PSV watcher Marco Timmer namens Voetbal International. Ook hoofdredacteur Pieter Zwart rept over een zware loting. ‘PSV wil toch een stap maken? Ze willen de Champions League in, in alles Ajax achterna. Na al dat transfergeweld is het natuurlijk wel de zwaarste loting, maar je krijgt er geen nachtmerries van. Dat moet je ook niet willen, ook van deze tegenstander moet je kunnen winnen’, stelt Timmer vast.

PSV heeft het voordeel van een eerste uitwedstrijd alvorens het karwei thuis te kunnen gaan afmaken. De andere tegenstanders die PSV kon treffen waren: FC Midtjylland, AEK Larnaca, Sturm Graz en Union Sint-Gillis. De ploeg van Ruud van Nistelrooij mag het echter gaan laten zien tegen de Monegasken van AS Monaco.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here