Home Nieuws De roep om Joey Veerman wordt groter: ‘Hij moet mee met het...

De roep om Joey Veerman wordt groter: ‘Hij moet mee met het Nederlands elftal’

699
0

Joey Veerman is in amper een half seizoen een uiterst belangrijke kracht voor PSV geworden. De middenvelder draagt bij aan versneld spel en weet daardoor de aandacht op zich gericht.

Veerman lijkt tot nog toe een speler te zijn die zich moeiteloos aan weet te passen las het niveau omhoog gaat. Het zorgt er inmiddels voor dat de roep om Veerman bij het Nederlands Elftal groter en groter wordt. Zo opperde analist Ronald de Boer recent al dat Veerman klaar is voor Oranje. De Boer spoorde Louis van Gaal aan om Veerman te selecteren.

Ook Karim El Ahmadi is zeer te spreken over Joey Veerman. El Ahmadi licht Veerman uit tijdens de uitzending van VTBL. Volgens El Ahmadi is Veerman voor Ruud van Nistelrooij de sleutel om Rangers FC te ontregelen en PSV naar een zege te leiden “Je moet Veerman gewoon aan de bal laten. Ik had ook niet verwacht dat hij goed op 10 kon spelen, maar hoe hij het invult. Je krijgt het wel lastig als je iemand om Luuk de Jong moet hebben, maar hij zet aan alle kanten mensen alleen vrij voor de goal. Dat wordt een speler die straks geselecteerd wordt voor het Nederlands elftal.”

“Ik vind hem het beste als je hem naast Ibrahim Sangaré zet”, vervolgt El Ahmadi zijn lofzang over Veerman. “Hij moet het spel voor zich hebben.” Volgens de oud-voetballer heeft elke middenvelder van PSV een eigen kracht. “Met tegenstanders die zich ingraven in de Eredvisie heb je meer aan Xavi Simons, terwijl Til het goed doet tegen een Ajax waar de ruimtes groot zijn”, aldus de lezing over Joey Veerman, die steeds meer medestanders krijgt richting het WK in Qatar.


Vorig artikelVan Nistelrooij ziet PSV in return tegen Rangers nog steeds niet als favoriet
Volgend artikelWinst op Rangers FC betekent minimaal 31 miljoen euro aan directe inkomsten, PSV op plaats 24

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in