Home Nieuws De reactie van Peter Bosz na teveel vragen over vertrek Simons is...

De reactie van Peter Bosz na teveel vragen over vertrek Simons is goud waard: ‘Dat heb ik al 3 keer gezegd’

17305
0

Begin met Peter Bosz niet meer over Xavi Simons want de trainer blijkt daar geen behoefte meer aan te hebben.

Dat ondervond ook ESPN verslaggever Milan van Dongen, die vanuit de media bezien logischerwijs juist weer wel over Simons wenst te praten, toen hij Bosz vroeg naar het vertrek van Simons naar Parijs.

Peter Bosz gaf aan dat hij voor het vertrek van Simons al enige dagen achtereen op de hoogte was van zijn aanstaande vertrek. Nuchter, zakelijk en koel reageerde Bosz op de vele vragen vanuit ESPN over het plan van aanpak voor een PSV zonder Xavi Simons. De reacties en antwoorden van Peter Bosz op de vragen over het vertrek van Simons zijn goud waard.

Bosz geeft precies de juiste antwoorden op een situatie waarin een club en trainer verder moeten zonder een speler. De reactie van Peter Bosz is om meerdere redenen goud waard. Bosz straalt namelijk in alles uit ‘gewoon’ zonder Xavi Simons verder te gaan, maakt andere spelers belangrijk en wijst vooral op het team en niet op het individu. Peter Bosz wil snel weer verder met PSV en geeft aan nog steeds alle prijzen te willen pakken met PSV.

Het is duidelijk, Peter Bosz wenst niet meer over het vertrek van Xavi Simons te praten en kijkt alleen nog maar vooruit. En dus krijgt Milan van Dongen even de wind van voren in onderstaande video van ESPN: ‘Dat heb ik geloof ik al 3 keer gezegd’, zei Bosz, met de voor hem kenmerkende strakke maar sterke blik in de ogen.


Vorig artikelPOLL | De terugkeer van Xavi Simons naar Paris Saint-Germain
Volgend artikelDe aanhoudende blessures van Obispo en Mauro Júnior zijn een groot punt van zorg | Bosz over Mauro: ‘Ontzettend zonde’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in