Home Nieuws De pijlen worden gericht op Peter Bosz: ‘Bij PSV zijn ze gecharmeerd...

De pijlen worden gericht op Peter Bosz: ‘Bij PSV zijn ze gecharmeerd van Peter Bosz’

8713
0

Er gebeurde afgelopen twee weken erg veel bij PSV. Roger Schmidt en Toon Gerbrands zullen na dit seizoen afscheid nemen en Marcel Brands keert terug bij de club.

Er zijn dus grote veranderingen op komst bij PSV. De belangrijkste taak voor Marcel Brands zal het aanstellen van een nieuwe trainer zijn. Samen met directielid John de Jong zal Brands al op korte termijn de juiste keuze moeten gaan maken. De handtekening van Brands werd zondagavond gezet, verklaarde Toon Gerbrands maandagmiddag en dus kan de aanstaande nieuwe algemeen directeur meteen de pijlen richten op een nieuwe trainer.

De naam van Peter Bosz klinkt inmiddels veelvuldig in Eindhoven en bij de diverse clubwatchers. Ook diverse analisten pleiten voor Peter Bosz. PSV watcher Marco Timmer sprak zich onlangs al voorzichtig uit over de bij Lyon onder contract staande Bosz. Volgens Timmer is Peter Bosz een trainer die er in Eindhoven goed op staat. ‘Bij PSV zijn ze gecharmeerd van Peter Bosz’, aldus Timmer recent in een podcast van het weekblad Voetbal International.

Het heeft er dus alle schijn van dat de pijlen vanuit de media inmiddels op Peter Bosz zijn gericht. Ook analist Aad de Mos denkt aan Bosz. De Haagse analist vindt de komst van Marcel Brands naar PSV in ieder geval een goede en ‘logische keuze’. De Mos laat maandagmiddag ook de naam van Peter Bosz vallen.

De Mos wijst eerst naar de prestaties van Marcel Brands. “Hij heeft veel ervaring, een voetbalachtergrond ook. Dat vind ik altijd een pluspunt voor een algemeen directeur”, stelt De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Dit is een speculatie van mijn kant, maar ik denk dat Peter Bosz zomaar eens de nieuwe trainer kan gaan worden”, zegt de Mos over de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer.


Vorig artikelNa Roger Schmidt gaat ook ‘dankbare’ Toon Gerbrands PSV verlaten: ‘PSV was een prachtige periode’
Volgend artikelAanstelling Brands: ‘Ik denk dat het een zege voor John de Jong is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in